vrijdag 11 oktober 2013

Ruby Kisses - Yellow Bikini

Ruby Kisses is een merk die ik bij toeval voorbij zag komen. Voor mij een geheel onbekend merk, ook geen super budget merk overigens. Je betaald €4,94 voor een flesje lak, aangezien ik toch een cadeaubon had besloot ik de lak uit te proberen!Het flesje geeft aan dat deze gele nagellak een neon is. Je kunt eigenlijk meteen al zien dat dit zeker geen gele nagellak met neon finish is, maar een gewone gele nagellak met crème finish. Ik gebruikte deze lak al eerder verwerkt in gelnagels, toen zag hij er toch een stuk mooier uit dan nu op mijn eigen nagels!Ik vond de lak nogal stroef aanbrengen, de finish is niet egaal en streept nogal. Ik lakte op de swatches hierboven 2 lagen lak, een derde laag had misschien wat mooier geweest. Nu de herfst weer voor de deur staat ben ik sowieso geen fan van gele nagellakken. Misschien dat ik deze lak volgend jaar lente/zomer een nieuwe kans geef met een leuke nailart! Voorlopig blijven de gele lakken bij mij weer even in de kast staan..

Wat vinden jullie van gele nagellakken in de herfst/winter? 
 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations