zondag 27 oktober 2013

[Gelnagels] Halloween Nailart Moonlight

31 Oktober kruipt steeds dichterbij en dat betekend dus dat het bijna Halloween is! Helaas doen wij in Nederland er niet veel aan, maar wel vind ik themagerichte nailarts altijd superleuk om te maken. Vandaag ga ik jullie mijn eerste Halloween nailart van dit jaar laten zien, ééntje waar ik stiekem toch een beetje trots op ben!In tegenstelling tot de vijf totaal verschillende ontwerpen die ik vorig jaar maakte, heb ik dit keer geprobeerd er een kleurenthema in te brengen. Uiteindelijk zijn het 'schaduwen in het maanlicht' geworden!

Hoe ik deze nailart precies heb gemaakt, ga ik vandaag nog niet verklappen! Morgen ga ik jullie namelijk een step by step fototutorial laten zien hoe ik deze nailart gemaakt heb. Mocht je hem dan zelf na willen maken (of delen van) wordt het met een fototutorial even iets gemakkelijker!

De afbeeldingen die op de nagels in het maanlicht terug te zien zijn:

Duimen: Black cats
Wijsvingers: Jack 'O Lanterns
Middelvingers: Haunted Mansion
Ringvinger: Verlaten bos
Pinken: Kerkhof

Beniewd naar de tutorial? Kom dan zeker morgen nog even kijken! Nog meer Halloween inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje bij mijn vorige Halloweennailarts:

- Halloweennails 2011
- Glamorous Frankensteins
Lappenpop
Jack Skeletons 2010
- 5 Halloweendesigns

6 opmerkingen:

 1. Erg mooi!
  (de bovenste 2 linkjes zijn het zelfde;))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat stom zeg!! Hij is nu aangepast, nu wordt je doorgelinkt naar het juiste artikel! Thanks voor het melden!!

   Verwijderen
 2. Een hele gave Nail art! Ik ben benieuwd naar de Tutorial!
  x julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow onwijs gaaf gedaan! Zo strak ook, mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations