maandag 29 oktober 2012

Halloween Nailart: Lappenpop!

Gisteren hebben jullie de eerste Halloween nailart al voorbij zien komen! Vandaag ga ik een nailart laten zien die ik zelf op mijn eigen nagels gedragen heb! De nailart is gebaseerd op een lappenpop, geschikt voor Halloween, maar uiteraard kun je deze nailart ook dragen buiten Halloween om!

Ik ben op dit idee gekomen door de film The Nightmare Before Christmas van Tim Burton. Één van de hoofdpersonen (Sally) is een soort van lappenpop, haar jurk bestaat uit aan elkaar genaaide stukjes en ik heb dit idee omgezet naar een nailart! 


Ik heb gekozen voor wat fellere kleuren. Als basis heb ik een mintgroen lakje van Saffron gebruikt. Met een paarse, gele, rode en zwarte striper heb ik de verdere nailart gemaakt. Je kunt uiteraard ook andere kleuren gebruiken.

Mocht je graag willen weten hoe je deze nailart stap voor stap zelf kunt maken? Dan zul je helaas nog eventjes geduld moeten hebben! Op woensdag 31 oktober zullen er twee stap voor stap tutorials online verschijnen, uiteraard vroeg op de ochtend zodat je nog de hele dag de tijd hebt om leuk te nailarten!

Hebben jullie al een beetje een Halloween stemming? Zijn er ook lezers die thuis wat leuke decoratie opgehangen hebben of nog iets leuks gaan doen met Halloween?

3 opmerkingen:

  1. Deze nail art is erg leuk! Ga hem zeker onthouden voor als ik zelf weer eens een leuke nail art wil maken!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk, ben heel benieuwd naar de tutorials.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations