vrijdag 19 oktober 2012

Random Gelnagels

Het is alweer een tijd geleden toen ik voor het laatst een artikeltje plaatste met wat foto's van gelnagels. De laatste tijd maak ik niet overal meer foto's van, maar ik had toevallig nog van 3 sets gelnagels foto's op mijn pc staan. Vandaag dus even een klein verzamelartikeltje met wat foto's van gelnagels van de afgelopen tijd!

French Manicure Paars
Bovenstaande set gelnagels heb ik bij mijn zus geplaatst. Zij heeft geen tips meer dus dit zijn haar echte nagel. Ze heeft enkel ter versteviging nog een laagje gel over haar nagels heen. Op deze manier breken je nagels minder snel af waardoor je een mooie lengte kunt creëren.


De french manicure rand is hier gemaakt met Kleancolor - Holo Chrome. Je kunt heel gemakkelijk nagellak gebruiken als french manicure in de gelnagels, maar ook gekleurde gel of acrylverf werkt prima.

 NYC- Prospect Park Pink
Een vraag die ik zelf nog steeds regelmatig krijg is de vraag: Kun je nagellak gebruiken over gelnagels heen? Natuurlijk kan dat! Ook deze nagels zijn van mijn zus. Zij wilde voor de verandering eens een keer geen french manicure. Je kunt er dan ook voor kiezen om naturel gelnagels te nemen. Hier kun je gewoon met een nagellak overheen lakken. De lak kun je ook weer verwijderen met een remover zonder aceton.

De lak die je hierboven op de nagels ziet is NYC - Prospect Park Pink.

French Manicure Holografisch
De laatste set gelnagels heb ik bij mijn nichtje gezet. Hierboven ook een french manicure maar dit keer met een leuke holografische rand. De lak die ik hierboven gebruikt heb is China Glaze - Him Out (Kaleidoscope).

Tot zover weer een aantal foto's van de gelnagels. Voor meer informatie kun je de pagina 'gelnagels' even bekijken! Vragen kun je ook altijd stellen in de comments of mailen naar: nailartcreationsblog@gmail.com

12 opmerkingen:

 1. Supermooi gedaan! Kon je mijn nagels maar doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze super mooi! Maar begrijp ik het nu goed dat je de french manicure gewoon van nagellak hebt gemaakt? Of is dat ook van gel gemaakt?
  Ik heb ook gelnagels maar mijn randje word altijd van een mooie kleur gel gemaakt en daarna vult ze het op met naturel gel. Het vervelende alleen vind ik wel dat de nagels daar zo dik van worden. De laatste tijd ga ik mij daar steeds meer aan storen eigenlijk. Het is niet mooi eerlijk gezegd. Hoe doe jij dat? Want ik heb het idee dat de nagels die ik hier zie staan helemaal niet zo dik zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat je nagels zo dik zijn komt idd van zo'n gekleurde gel. Nagellak of acrylverf zijn ook prima te gebruiken in gelnagels en zorgt niet voor zo'n dikke laag. Daarbij heb je ook meteen meer keuze! Het ligt dus ook beetje aan de styliste zelf, wat zij fijn vinden om te gebruiken. Ik vind nagellak erg fijn en het blijft verder prima zitten als je er een laagje naturel gel overheen doet!

   Verwijderen
 3. Serieus!! Dus dat kan gewoon, een nagellak kleur onder de gel? Ik had daar zelf ook al aan gedacht maar wist niet of dat kon. Ik dacht dat de gel dan misschien niet meer goed zou blijven zitten als je dat over een laagje nagellak doet. Dat opent wel perspectieven zeg! Bovendien wil ik zelf gelnagels gaan zetten en dat leren dus ik had al zitten denken hoe ik dat dunner kan maken. Super bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is dat nou moeilijk om gelnagels te zetten? Dat moet toch met een uvlamp?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hooi robin ,
  Ik ben een meisje van 15
  Ik zet zelf gelnagels en het is niet moeilijk als je het een paar x hebt gedaan , en vivian ik doe altijd mn nagels lakken met gel dus gaat prima

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Robin,

  Het zetten van gelnagels wordt erg onderschat. Een opleiding volgen voordat je nagels gaat zetten is sowieso wel een must. Er zijn ook veel dingen waar je op moet letten, zijn je producten goed, maak je de nagels niet te dik, vijl je niet op de natuurlijke nagels etc etc. Het totaalplaatje is dus nog best lastig, na een paar keer doen ben je nog geen pro. Ik heb nu bijna een jaar mijn diploma, maar nog steeds is het zetten van een perfecte gelnagel een uitdaging en niet vanzelfsprekend!
  Mocht je het erg leuk vinden om eens te ontdekken, ga eens rondvragen bij nagelsalons in de buurt of opleidingscentra! Zij zullen je waarschijnlijk graag willen helpen!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oke dankje :) ik zou het inderdaad wel willen doen en zal eens rond gaan kijken voor cursussen of opleidingen.

  Nog een vraagje:
  Kun je er ook een nailart meedoen? Zodat die langer blijft zitten of alleen erbovenop?
  Met gewone nagellak?

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ RObin,

  Je kunt nailart ook verwerken in de gel hoor, geen probleem! Als de nailart dan goed droog is kun je er nog een laagje clear gel overheen doen, dan blijft het zo ongeveer 2/3 weken mooi zitten! Dit kan ook gewoon met normale nagellak of met acrylverf, kan beide!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goh deze pagina had ik nog nooit gezien. Wat een hoop nuttige informatie. Fijn dat je alle info gewoon deelt!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations