maandag 1 oktober 2012

Saffron - Colour 53

Vorige week liet ik jullie het eerste lakje van Saffron zien die ik uittestte. De kleur vond ik erg mooi, maar de substantie vond ik ietwat waterig. Colour 53 is het tweede lakje welke ik jullie ga laten zien!

Last week I showed you a polish by Saffron. I really loved the colour but the substance was very watery. Colour 53 is the second polish by Saffron which I'm trying out. Let's take a look at this polish!

Colour 53 is een blauwe crème lak. Je zult inmiddels wel denken: heb je er al niet genoeg? Nouja misschien wel inderdaad. Misschien moet ik binnenkort voor de grap eens al die blauwe crème lakjes bij elkaar zoeken. Ik denk dat ik me dood schrik!


Colour 53 is a blue cream polish. You're probably thinking: again? Don't you have enough blue creams? Well probably yes, I really don't know how many I have. It would be fun to search in my stash and see them all together. 

De potjes van Saffron hebben een leuk ontwerp en bevatten 11 ml. Dit is een mooie hoeveelheid! Helaas is ook dit lakje erg waterig. Toch dekt hij prima met 2 lagen lak!

The bottles from Saffron have a very nice design, they also contain 11 ml of polish. Unfortunately this polish is very watery too. But although it is watery, it's completely opaque with 2 layers.

Hebben jullie ook van die kleuren waarvan jullie er denken dat je er al tientallen van hebt? / Do you have some colours of polish which you already have like 10 times? 

1 opmerking:

  1. Mooi kleurtje zeg!
    Ken het merk niet, maar misschien kan je verdikker erbij doen??

    En ja dat heb ik ook, zit nu rond de 200 lakjes en denk elke keer van goh.. had ik deze kleur al niet..
    En toch is er geen 1 kleur identiek aan elkaar, dat maakt het ook weer leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations