zondag 30 september 2012

Nailart: Gorgeous

Kunnen jullie je het lakje Gorgeous Bling Bling van Essence nog herinneren die ik jullie afgelopen dinsdag liet zien? Deze lak schreeuwde gewoon om een leuke nailart. Uiteraard heb ik wel genoeg ruimte overgelaten om nog een beetje van die glassflecks te kunnen genieten!

Did you remember the polish Gorgeous Bling Bling by Essence? I showed it you last tuesday! This polish just screamed for a fun nailart. Ofcourse I did leave enough space to see some of the glassflecks!

Voor deze nailart heb ik twee kleuren stripers gebruikt. Een witte van Max en een zwarte van Fogan. Verder heb ik dus als basiskleur Gorgeous Bling Bling gebruikt. That's all!


For this nailart I just used three things. The basecolour Gorgeous Bling Bling. A white striper by Max and a black striper by Fogan.

De nailart is oogt vrij simpel maar een vaste hand is wel handig om te hebben wanneer je dit soort nailarts probeert. Wanneer je lijntjes allemaal hobbelig en dik zijn oogt het geheel natuurlijk niet net meer, onderschat het dus niet!

The nailart looks pretty simple, but you do nead a steady hand for this one. When you don't have a steady hand the lines will be hobbly and thick, the nailart won't look nice anymore. Don't underestimate it!

Ik ben begonnen met links twee witte lijntjes boven elkaar. Aan de rechter kant heb ik hetzelfde gedaan met zwart. Een striper is aan te raden maar je kunt deze nailart ook proberen met een lak en nailart kwastje!

I started with two white lines directly above each other. I did the same thing with black on the other side of the nail. A striper is handy to use, but you can also try it with a small nailart brush and regular nailpolish. 

Wat vinden jullie van deze combinatie? / What do you think about this combination?

9 opmerkingen:

 1. Zo simpel en leuk maar mij lukt het niet. Heb net geprobeerd een paar leuke lijnen op mijn nagel te zetten maar ik ben er maar weer mee gestopt. Ik barst af en toe van de ideeen maar krijg het niet op mijn nagel, meestal mislukt het, ben ik een hele ochtend bezig en heb ik op het end nog niks gggrrrr....laat staan dat ik metg mijn linkerhand op rechts iets moet doen, dat word helemaal een drama :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat vervelend! Misschien voordat je het op je nagels gaat proberen eerst met een striper oefenen met lijntjes zetten op een papier? Zo heb ik het zelf ook gedaan toen ik pas begon met nailarten! Zeker niet opgeven, oefening baart kunst!

   Verwijderen
 2. Heel herkenbaar vivian, dat heb ik ook! En dit vind ik een super leuke nail art. Leuk gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Misschien voor jou ook meteen een leuke tip om eerst op een papiertje te oefenen?

   Verwijderen
 3. Ik ga het proberen Silvia. Meestal wil ik mijn ideeen meteen op mijn nagel zetten maar dat is gewoon te hoog gegrepen. Maar zelfs een simpel lijntje lukt me nu effe niet. Maar ik geef niet op hoor. Ik moet op en andere manier gaan oefenen en niet meteen alles op mijn nagel willen zetten want als het mislukt moet ook alles er weer af en moet je weer opnieuw proberen. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hayhay :)

  Ik ben je nieuwe follower :) !
  Ik vind deze nailart echt mooi! Deze ga ik zeker ook eens proberen.

  Ik had eerst n nailart gedaan met chinese tekens, ook moeilijk om het op je rechterhand nagels te krijgen! Ik had toen ook heeeeeeel veel geoefend op een papiertje tot ik mijn lijntjes goed vond die ik met mijn linkerhand maakte.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hayhay :)

  Ik ben je nieuwe follower :) !
  Ik vind deze nailart echt mooi! Deze ga ik zeker ook eens proberen.

  Ik had eerst n nailart gedaan met chinese tekens, ook moeilijk om het op je rechterhand nagels te krijgen! Ik had toen ook heeeeeeel veel geoefend op een papiertje tot ik mijn lijntjes goed vond die ik met mijn linkerhand maakte.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations