woensdag 19 september 2012

Nailart: Dripping Glaze

Het lila lakje die ik jullie gisteren liet zien deed me raar genoeg een beetje denken aan iets van glazuur. Voor de nailart van vandaag wilde ik graag een druipende glazuurlaag creëren. Have fun!

The lilac polish I showed you yesterday strangely made me think about glaze. For today's nailart I wanted to create a dripping glaze effect. Well have fun!

De basiskleur is dus DaVinci - Nr 23, het lila lakje van gisteren. Daaroverheen heb ik met een nieuw Essence lakje (Essence - Party Princess) geprobeerd glazuur aan de bovenkant van mijn nagels te creëren.


The basecolour is DaVinci - Nr 23, the lilac polish of yesterday. For the 'Glaze' I used the pink glitterpolish Essence - Party Princess from the new collection. 

De belichting van deze foto is iets anders omdat het buiten te donker werd om foto's te maken. Deze foto is dus onder lamplicht gemaakt. Het glazuur heb ik gecreëerd met de zijkant van het kwastje van het Essence lakje. Ik heb dus geen speciale kleine kwastjes gebruikt voor deze nailart! De lak lijkt echt als glazuur omlaag te druppelen dus missie geslaagd volgens mij!

The lighting of this picture is a little bit different because it was too dark outside to take more pictures. This picture is made below lamplight. I created the glaze with the side of the brush from the Essence polish. I didn't use special nailart brushes for this nailart. It looks like the glaze is dripping down so mission accomplished I think!

Wat vinden jullie van deze dripping glaze nailart? / What's your opinion about this dripping glaze nailart?

8 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations