vrijdag 7 september 2012

Essence - I'm Bluetiful

Heel veel lakken van de nieuwe Essence colour&go collectie heb ik zelf nog niet, maar ik heb nu toch wel al een stiekeme favoriet! Vandaag ga ik jullie dit lakje laten zien, een tijdje geleden is hij al op Instagram voorbij gekomen, maar nu ga ik jullie dit mooie lakje wat uitgebreider laten zien!

I don't own a lot of nailpolishes from the new Essence Colour&Go collection, but I do have my favourite already! I already showed you this polish on Instagram earlier, but today I will show you this beautiful polish!

Het lakje heet I'm BLUEtiful, maar blauw kun je hem niet helemaal noemen. Ik vind zelf de kleur meer richting lavendel neigen, erg mooi! Daarnaast zitten er zilverkleurige glitters/flakes in dit lakje, pretty!

This polish wears the name I'm BLUEtiful, but I don't think it's a true blue colour. In my eyes this colour is more lavendel than blue. The finish has some nice silver glitters/flakes, pretty!

Toen ik dit lakje droeg kon ik niet stoppen met het kijken naar mijn nagels, hij siert de nagels ontzettend mooi. Daarnaast ben ik ook echt een fan van de nieuwe kwastjes en vind ik de veiligheidssluiting in het dopje erg fijn. Geen problemen meer met het dopje niet goed genoeg vastdraaien!

When I wore this polish I just couldn't stop looking at my nails, it's such a nice polish! I'm also a big fan of the new brushes and the click in the cap. That click is very handy, I don't leave my bottles open anymore. When you hear the click you know: my bottle is close!

De lak dekt prima in 2 dunne laagjes. Toch ben ik van mening dat de lak best een andere naam had mogen hebben. De naam I'm bluetiful is toch enigszins misleidend, de lak is absoluut niet gewoon blauw!

The coverage of this polish is great, I just used 2 thin layers of polish. The only thing which bothers me it's the name. I don't think I'm bluetiful fits this polish, it's not that blue!

Hoe zouden jullie deze lak noemen? Of vinden jullie de naam wel passend bij deze lak?

How do you want to call this polish? Or do you think Essence did a great job with the name of this polish?

8 opmerkingen:

 1. I have been searching for this polish everywhere!! I don't think it is in Canada yet but I can't wait until it is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt zo'n mooi kleurtje ben he zelf alleen nog niet tegen gekomen maar dat gebeurt vast nog wel :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, ben er heel blij mee! Ik houd sowieso van blauwe en lavendel kleurige lakken:) Ik kon mijn ogen ook niet van mijn nagels afhouden, net als jij! Ik ben het met je eens dat hij niet echt blauw is, ik zou hem Sparkly Lavender of iets in die richting noemen xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. it's really bleutiful, must have it :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hhmmm...het komt zo vaak voor dat ik dezelfde dag nog naar de stad ren om te kijken of het lakje er nog is nadat ik hier een review gelezen heb van jou hahaha...
  Op de foto's ziet het er echt wel blauw uit maar zal in het echt dan blijkbaar een beetje anders zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook echt een heel apart lakje die moeilijk te fotograferen is! In real life is hij een beetje lavendelkleurig, niet echt blauw en ook niet echt paars! Maar hij is wel echt ontzettend mooi en vind het zo jammer dat deze gaat verdwijnen uit het assortiment!

   Verwijderen
 6. Een mooi lakje en zeker de moeite waard om in huis te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations