vrijdag 21 september 2012

Nailart: Abstract Rose

Ja! Weer een nailart vandaag, ik heb er zin in hoor deze week ;-). Omdat het lakje van Misa gisteren mij een beetje tegenviel wilde ik hem wat opleuken met een nailart. Dit keer heb ik enkel gebruik gemaakt van stripers.

Yes! Another nailart today, I'm enjoying it ;-). So the Misa polishes yesterday was a bit dissappointing so I wanted to make it a little bit more fun with a nailart. For this nailart I just used some stripers.

Dit keer wilde ik een abstracte nailart maken. Lekker losjes, niet perfect maar gewoon een beetje spelen met wat stripers. Met de zwarte stripers van Fogan heb ik de lijnen van de roosjes en blaadjes gemaakt.

As the title already said, this time I wanted to make an abstract nailart. Loose, not perfect, but just having fun with stripers. With a black Fogan striper I made the outlines of the rose and the petals.

Omdat ik de nailart wat kleur wilde geven besloot ik diepte te creƫren met gekleurde stripers. Met de groene striper van Max kleurde ik de blaadjes groen en met een rode striper van Max gaf ik de binnenkant van de roosjes wat diepte door kleur toe te voegen.

So I wanted to give this nailart some colour and decided to add some depth with coloured stripers. With a green Max striper I coloured the petals, with a red Max striper I created some depth in the middle of the rose.

In plaats van stripers kun je natuurlijk ook gewoon nailart kwastjes en gewone nagellak gebruiken. Nailarts gemaakt met nagellak hoef je niet perse af te lakken met een topcoat, nailarts met acrylverf wel, het is wel aan te raden om je nailart langer mooi te houden. Ik lak zelf al mijn nailarts af met een goede topcoat.

Instead of stripers you can also use some nailart brushes and regular nailpolishes. When you make a nailart with nailpolish you don't neccessary have to end with a topcoat, but I do recommend it if you want to enjoy your nailart longer. I you make nailart with acrylic paint it's a must to use a topcoat.

Wat vinden jullie van deze abstracte rozen? / What's your opinion about these abstract roses?

3 opmerkingen:

  1. Hey, ziet er leuk uit!!! Heb je nog tips voor een goede topcoat, Bij mij zijn er zo snel weer stukken van de nagellak af.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind zelf de topcoat van Catrice erg fijn! Wanneer je lak snel chipt hoeft dit niet perse aan de topcoat te liggen. Wanneer je nagels zacht en buigzaam zijn chipt je lak ook sneller! Het kan ook zo zijn dat je wat vettere nagels hebt, vlak voor het lakken nog even snel een watje remover over je nagel halen kan ook nog wel eens helpen!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations