maandag 3 september 2012

[Video] Nailart Stash

Naast heel veel nagellak, heb ik ook veel verschillende soorten nailart. Afgelopen week ben ik flink bezig geweest met opruimen en merkte hierbij op dat ik toch wel een hoop verschillende dingen heb! Speciaal voor jullie vandaag een rondleiding door mijn nailart stash! Have fun!

I do own a lot of nailpolishes, but I also own different kinds of nailart. Last week I've been busy with cleaning up all my stuff and I noticed that I had a lot of different kinds of nailart! So for you today a small tour through my nailart stash! Enjoy!


Hieronder kun je wat reviews vinden van de producten die o.a. langskomen in dit stashfilmpje/ Below some reviews you can read about some nailart stuff I showed in above video:

- Essence Stampy Plates
- Nail Beads
- Studs
- Hexagons
- Dried Flowers
- How To: Nailpiercings
- Full Nail waterdecals
- Fimo
- Acrylic Molds: Butterflies  and  Stars
- Half Pearls


Mocht je nog vragen hebben over bepaalde producten of er graag een review over zien wanneer deze er nog niet is. Laat me dit weten bij de comments, dan ga ik er uiteraard iets mee doen!

If you have any questions or if you want to see a review about a product which isn't there yet. Don't hesitate and ask them at the comments. I will do something with it!

8 opmerkingen:

 1. Oh wat handig die bakjes van die wattenstaafjes!! Vanaf nu gooi ik ze ook niet meer weg hahaha... En die gekleurde laden zijn ook makkelijk zeg. Die kan je volgens mij ook gewoon bij de Hema, Xenos of Action kopen denk ik? Maar allemachtig wat heb jij veel :-) Leuk zeg. Heb toevallig gisteren 2 lakjes van mijn moeder gekregen, 1 van Essie en een mintkleur van Catrice. Ik ben toe aan een mooi kasje met laatjes, ook al heb ik nog lang niet zo veel.
  Ik wou gisteren al wat nieuws op mijn nagels maar het komt er maar niet van. Ik moet er, ivm de droogtijd, echt tijd voor hebben. Maar goed, heel leuk om te zien wat jij allemaal hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja handig he die bakjes! Dat ladekastje die ik heb komt inderdaad bij de xenos vandaan, bij de action heb je ze ook maar in een iets kleiner formaat! Heel in het begin heb ik zelf mijn nagellak ook bewaard in die laatjes. Nu heb ik 1 laatje waarin ik mn crackle lakken bewaar.

   Verwijderen
 2. Gaaf al die spullen!! Heb ik een mooi bewijs dat mij. verzameling best meevalt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zo leuk dat je veel bij de Action koopt :) Ik werk daar zelf namelijk en ik haal daar ook altijd al mijn glitters/nagellak etc (uiteraard met personaalsjorting :D)! Ze hebben er nu trouwens ook stripers :) Die ga ik morgen uit proberen!

  Handige tip van die wattenstaafjes bakjes! Ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Estelle,

  De Action is echt een ideale winkel hoor. Ik heb inderdaad de afgelopen week stripers daar gehaald, super dat jullie die nu ook verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations