zaterdag 22 september 2012

Look Back: How To's

Inmiddels bestaat deze website alweer bijna 2,5 jaar. In deze 2,5 jaar heb ik een hoop artikelen geplaatst! Aangezien er iedere dag weer nieuwe bezoekers bijkomen ga ik vandaag even een korte terugblik laten zien op wat interessante artikelen! Aangezien ik natuurlijk niet op alle artikelen een korte terugblik zal kunnen geven wil ik eerst even uittesten met dit artikel of het in de smaak valt! Laat me dus vooral even weten of je dit nuttig vind! Mocht je zelf op zoek naar iets specifieks zijn, kun je altijd linksboven op de pagina de zoekbalk gebruiken!

This website excists for almost 2,5 years now, in the meanwhile I've wrote lots of articles and tips. The last few months there are a lot of new visitors and followers so for today I wanted to do a look back article with some interesting tips which I've wrote in the past. Ofcourse I can't look back at all the articles and I don't know if you think this is usefull, so please let me know in the comments! If you're looking for something special you can type in in the left upper corner below search if you want to know if I've wrote something about it!

How to remove glitters!
Glitternagellak, nog steeds ontvang ik vele vragen of ik tips heb om dit makkelijk te verwijderen. Op zoek naar een snelle oplossing? Ik heb hier in het verleden twee handige tutorials over gemaakt. 

Glitternailpolishes.. Yes how can you easily remove them? I still recieve lots of questions about how to remove it. Searching for a quick solutions? I've wrote two handy tutorials about this subject!

- Removing glitternailpolish with the foiltechnique
- Removing glitternailpolish videotutorial

 -Stained Nails
Verkleurde nagels door nagellak, iedereen heeft dit wel eens. In 2010 schreef ik een handig artikel hoe je die verkleurde nagels weer hun eigen kleur kan terug geven!

Stained nails, everyone has this problem once in a while. In 2010 I've wrote an article about how to care for stained nails, with a solution how you can remove the staining!

- Stained Nails

- Dottingtools
Leuk en handig hoor die dottingtools. Maar hoe gebruik je ze nou eigenlijk? En moet je perse een dottingtool aanschaffen? In 2011 schreef ik maar liefst twee how to's over dottingtools!

Nice and handy those dottingtools. But how do you use them? And do you have to buy one? In 2011 I've wrote two posts about dottingtools!

- How to use a dottingtool
- How to create your own dottingtool

 - Nailcare
Een onderwerp die ook veel voorbij komt: zijn dat je echte nagels, hoe verzorg je ze, waarom breken ze niet etc etc? Ik schreef twee uitgebreide posts over hoe je je nagels het beste kunt verzorgen. Nog op zoek naar tips? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande artikelen!

Another subject which is frequently asked for. Are those your real nails? How do you take care for them, don't they break? I've wrote 2 very large posts about how you can take care about your nails. Looking for tips? Read these two posts!

- Taking care of your nails part 1
- Taking care of your nails part 2
 
Natuurlijk zijn dit niet alle tips en how to's die online staan. Hierboven heb ik wat onderwerpen beschreven die vaak voorbij komen. Mocht je dit een erg handig artikel vinden, laat het mij even weten, wie weet doe ik zo af en toe nog eens zoiets. Misschien is het ook leuk om een aantal stap voor stap nailarts in een artikeltje samen te zetten, maar daarvoor heb ik natuurlijk wel jullie mening nodig!

Ofcourse these aren't all the tips and how to's which are on this website. Above some subjects which are frequently asked for. If you like this article and think it's usefull please let me know! I'm thinking about these kinds of articles once in a while. Maybe a look back with some step by step nailarts? Let me know!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het wel handig! Ik volg je sinds begin dit jaar en dan hoef ik niet terug te zoeken enzo! Misschien kun je een keer een how to maken bij een nailart?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zijn hier op de site al meerdere stap voor stap tutorials te vinden voor nailarts. De volgende keer zal ik de leukste op een rijtje zetten!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations