dinsdag 18 september 2012

DaVinci - Nr 23

Degenen die mij op Instagram volgen hebben een paar weken geleden een foto voorbij zien komen met wat lakjes van DaVinci en Saffron. Inmiddels ben ik begonnen met testen en ga ik jullie vandaag één van de DaVinci lakjes laten zien! De lakken van DaVinci vallen onder Vollaré Cosmetics en zijn in Nederland verkrijgbaar bij verschillende op=op shops. Je betaald 3 euro voor 3 lakjes.

The ones who follow me on Instagram already saw a picture with some DaVinci and Saffron polishes. I started testing them and today I will show you some results of the first DaVinci polish. I don't exactly know where you can buy these polishes outside the Netherlands. But I bought them at a op=op shop, I paid 3 euros for 3 polishes.

Nr 23 is een licht lila kleurig lakje met crème finish. De kleur vind ik zelf erg mooi, erg nieuwsgierig was ik naar de dekking, de meeste lichte kleuren hebben een vrij slechte dekking. Verrassing: Deze dekt prima!


Nr 13 is a light lilac polish with a cream finish. I really like this colour, I was very curious for the coverage. Most light polishes have a bad coverage, so let's test it!

Een beetje teleurgesteld ben ik wel in de substantie. Deze is enorm waterig en ook wanneer je je kwastje goed afstrijkt komen er constant druppels naar beneden. Niet erg fijn!

I'm a bit dissappointed by the substance. It's very watery so even when my brush doesn't hold that much polish, there's still polish dripping of it. Not nice!

Met de dekking ben ik dan wel weer erg blij. Ik heb 2 laagjes gebruikt en zoals je kunt zien op de swatches dekt hij prima. Prima lakje verder dus voor de prijs, om de substantie minder waterig te krijgen kun je het lakje een tijdje open laten staan.

I'm happy with the coverage. I just used 2 coats of polish and as you can see it's opaque! Good polish for the price you pay. If you want to solve the problem with a thin substance you can leave the bottle open for a while.

Hebben jullie ervaringen met DaVinci? / Do you have experiences with DaVinci?

9 opmerkingen:

 1. Jammer dat ie zo dun is, wel een heel mooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd. Ik laat het flesje gewoon even openstaan dan wordt ie vanzelf wat dikker. Vind de kleur zelf ook erg mooi!

   Verwijderen
 2. Ik vind het een leuk kleurtje voor een basislaag voor bijvoorbeeld Nail Art. Ik vind hem persoonlijk erg veel lijken op Essence: 05, Sweet as Candy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lakje van Essence heb ik zelf niet, maar nu word ik toch wel erg nieuwsgierig of hij erop lijkt!

   Verwijderen
 3. Mooi roze. Ik heb er nog geen enkel lakje van en had er nog niet van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ooit eens een lakje van DaVinci grwonnen bij een winactie. Maar wist eerlijk gezegd ook niet dat ze in NL verkrijgbaar waren!

   Verwijderen
 4. Hi i tried 2 of these Davinci very bad quality. It is watery.. and does not dry quick. Nice colour

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations