maandag 17 september 2012

Spam Time!

Normaal stel ik het absoluut niet op prijs, maar vandaag mag het! Heb jij een eigen blog en/of webshop dan mag je vandaag even spammen!

Normally I really don't appreciate it when people do this. But today you're allowed to! So do you have your own website/webshop today you're allowed to spam!

Let op: Je mag een link naar je eigen blog/webshop achterlaten, schrijf er even kort bij waar jouw blog voor staat en wat je hier allemaal op schrijft. Op deze manier kunnen jullie en ikzelf misschien wel wat leuke nieuwe blogs leren kennen! Je mag één keer een link achterlaten, aub geen gebruik maken van capslock!

Pay attention: If you want to leave a link to your own blog/webshop, you're allowed to leave it once. I would love it if you write a short story about your blog/webshop this is to make your link more attractive for me and other readers! Please don't use capslock! I hope I will discover some nice new blogs/shops!

14 opmerkingen:

 1. Dank je, mij ken je wel al :)

  http://nailsandstuff-shannara.blogspot.nl/

  Blog over nagellak, nail art en other stuff :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben hier ook al verschillende keren langs geweest dus mss ken je mij ook.
  Mijn blog gaat voornamelijk over nailart.
  Benieuwd? Neem gerust een kijkje op:
  http://weeklynailswithk.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij ken je ook al :-)

  Mijn blog is een dagelijkse nagelblog.Hier zie je o.a swatches, reviews, Nailarts, How-to`s enz enz online.

  www.nailpolishheaven.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk niet dat iedereen mij al ken :P

  Mijn blog gaat gewoon over dingen die ik mee maak/leuk vind. En aangezien ik van nagellak houd, staat dat er ook veel op! :)

  e-chan-e.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn blog ken je ook al, maar voor de andere dames: Mijn blog gaat over Nagellak en nail art:): wwww.myfantasticnails.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee! Miss een klein beetje on-related, ik heb nog geen blog, maar wil er binnenkort wel mee beginnen. Hebben jullie tips? :) Leuke blogs btw, zal ze followen als ik thuis ben :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn tips: Heb plezier in het bloggen! Daarnaast kan het het eerste half jaar zo zijn dat er weinig bezoekers en comments komen. Laat je daar niet door teleurstellen maar wees blij met iedereen die langs komt! Probeer ook zo origineel mogelijk te zijn. Mocht je nog iets willen weten kun je het altijd vragen!

   Verwijderen
 7. http://memyselfnails.blogspot.nl/ is een blog over de dingen die mij in het dagelijks leven bezig houden, hoe ik het leven ervaar als borderline en iemand met HMS en mijn hobby: nagelverzorging, nagellak, nailart etc.
  Ook maak ik swatches en schrijf ik reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou reeds meer dan een jaartje mijn blog bij die enkel over nagellak gaat. Nieuwe kleurtjes, swatches,.... Ondertussen heb ik al een 800-tal kleurtjes in mijn bezit en waar ik voor zorg dat ze allemaal geswatched worden!
  http://blogerettejoelle.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hee!
  Mijn blog is nagelart.weblog.nl . Hij bestaat uit 100% nail art :D.
  Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter zou laten!
  Liefs Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi, ik ben minke en ik heb een nailart account op twitter! @nailart_xx volg mij alsjeblieft want ik heb bijna 1000 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty en meer! Nagellak en nail arts komen ook regelmatig voorbij, maar ook genoeg reviews, swatches, wishlists, shoplogs en tips van en over andere dingen! Ik zou het erg leuk vinden als je even een kijkje kan komen nemen en me laat weten wat je ervan vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dankje Sylvia! Denk dat ik het dit weekend maar eens vorm ga geven! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En het is zover! Vanmiddag ga ik mijn eerste swatch posten, maar mijn blog is er al!
  https://beautyandblond.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations