donderdag 6 september 2012

Instagram #21

Sinds afgelopen maandag is ook voor mij de studie weer begonnen. Deze week dus iets minder foto's dan de afgelopen weken (sja, wanneer je colleges volgt valt er natuurlijk weinig te instagrammen!) maar toch ook deze week weer een kleine selectie foto's van mijn week! Je kunt me uiteraard ook volgen via Instagram om alle foto's direct te zien: sylvia_nailartcreations!

I'm back at school since last monday, so a little bit less pictures this week (well school isn't that interesting!) so ofcourse this week a small post with some pictures of my week! Ofcourse you can follow me on Instagram too: sylvia_nailartcreations!

 Uiteraard ook deze week weer even lekker met mijn nagels bezig geweest. Hierboven nam ik weer een de prismatic topcoat van Catrice. Ik kom er nu eigenlijk pas achter dat die topcoat toch weinig voorstelt! 

Ofcourse this week some nailpics! Above a picture with 2 catrice polishes. I used the prismatic topcoat by Catrice again. I finally discovered that this topcoat isn't that special..


Deze maand blijkt best bijzonder te zijn.. Via twitter ontdekte ik dat het deze maand 2x volle maan is. Bovenstaande foto maakte ik begin deze maand van jawel.. de volle maan!

This month is pretty special. Through twitter I discovered it's full moon twice this year! Above picture is made of the first full moon this month!

Op mijn laatste vakantiedagje ben ik nog even naar het centrum van Hoorn geweest. Daar bleek dus ook een leuke op=op shop te zitten waar ik bovenstaande lakjes kocht. Ik vind het altijd zo leuk om onbekende merken uit te proberen! Hier lakjes van DaVinci en Saffron.

On my last day of vacation I decided to go shopping in Hoorn. Went to some shop with some unknown polish brands. I bought some DaVinci and Saffron polishes!

Jullie hebben afgelopen maandag al mijn nailart stash kunnen zien. Hier nog een fotootje van mijn opgeruimde la. Ik kan zo genieten van iets wat netjes opgeruimd is!

Last monday I showed you my nailart stash. Above picture is from one of the drawers. I'm enjoying a neat drawer so much!

Ik plaatste via Instagram deze foto omdat ik nieuwsgierig was of er mensen waren die de fout opvielen. Er waren inderdaad mensen die zagen dat mijn cavia uit een konijnenbak eet (foei Koe, niet jouw eten!)

I placed this picture with a question of you could discover the fault. Well you did! My guineapig is eating from my rabbit's food. Bad Koe, it's not your food!

Ik ben echt een voorbeeldig student, op mijn tweede schooldag (dinsdag dus!) kreeg ik het al voor elkaar om mezelf te verslapen! Dinsdagavond dus heel ouderwets een wekkertje neergezet en yeah! Ik was gisterochtend om half 7 uit bed!

Yes I'm a very good student, on my second day of college I overslept myself. So Tuesdaynight I decided to place my old school alarm clock. It worked, wednesday morning I was on time!

Een vriend van me krijgt een lieve kitten in huis (jullie zien foto's verschijnen op Instagram!) en ik besloot alvast wat speelgoedjes te halen. Nou als die kat zich nu nog gaat vervelen ;-)

A friend of mine is getting a little kitty this week. I decided to buy some toys for him so he isn't bored in his new home!

Gisteren na school nog even bij de Action geweest. Superleuke setjes stripers hebben ze nu! Ik heb er eentje extra meegenomen dus voor degenen die geen Action in de buurt hebben, er komt binnenkort een winactie mee!

Yesterday after school I went to Action. Awesome they had some stripersets by Max! For all the ones who can't get their hands on one, I'm giving one away soon!

Hebben jullie een fijne week gehad? Al helemaal terug in het ritme van werk/school? 

Did you enjoy your week? Are you back in school and work already?

6 opmerkingen:

 1. Oh leuk, zijn die een beetje goed of weet je dat nog niet? Ik bedoel, je hebt nog nooit eerder stripers van de Action gekocht of wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Binnenkort maar ff snel langs de Action dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's ik heb die action stropers ook gekocht.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vivian,

  Ik heb ze inderdaad nog niet uitgeprobeerd maar wel even goed bekeken, ze zien er goed uit dus ik verwacht dat ze prima werken. Heb hier en daar op het internet ook al goede verhalen gelezen over de stripers!

  @ arletta,

  Hoe vind jij de stripers werken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vandaag was ik toevallig bij de Action maar er waren nog maar 2 pakjes stripers en verder helemaal niks meer, alles was opperdepop. Het was het pakje met de zacht roze en blauw enzo en die vond ik niet zo leuk. Geen stripers voor mij dus :-( Maar ik heb wel een aantal andere dingetjes gekocht. Altijd leuk, de Action, alleen jammer dat het niet bij mij in de buurt zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai dat is jammer, maar de stripers zijn idd gewild en worden vast nog wel bijgevuld. Ik kan ook nooit de Action uitlopen zonder iets te kopen haha.

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations