dinsdag 25 september 2012

Essence - Gorgeous Bling Bling

Ondanks dat een aantal meiden niet blij is met de nieuwe lakken van Essence, ben ik juist weer één van degenen die de vernieuwing wel erg leuk vind! Ook vandaag ga ik jullie weer een lakje laten zien uit het nieuwe assortiment van Essence. Ik ben er ontzettend blij mee dat Essence hun horizon een beetje verbreed heeft en dit keer heeft gekozen voor een totaal andere finish voor een aantal lakken!

I know some of you aren't happy with the changes Essence made. I'm one of those people who are happy with the changes, I love the new colours and bottles Essence made! Today I will show you another new polish by Essence. I'm very happy Essence changed some of the finishes of their polishes, not just creamy or shimmer polishes anymore, but something totally different!

Gorgeous Bling Bling (GBB) valt onder de categorie bruin, alhoewel ik hem zelf ook een beetje rood/oranje vind neigen. In ieder geval is het een echte herfstkleur, ik hou normaal gesproken niet zo van bruin, maar voor dit lakje maak ik graag een uitzondering!


Gorgeous Bling Bling (GBB) fells under the categorie brown colours, but I do see some shades of red/orange too. Well it's perfect for fall, normally I'm not into the brown polishes but I really love this polish!

In de inleiding had ik het al over de finish van de lakken. GBB heeft een ontzettende mooie glassfleck finish, voor degenen die hier nog niet zo bekend mee zijn: deze finish heeft wat grotere schilfertjes welke lijken of glassplinters, vandaar de naam glassfleck.

In my introduction I already told about different finishes. GBB has a gorgeous glassfleck finish. This finish shows some very tiny parts in the polish which look like glassflecks.

Ik vind zelf de nieuwe kwastjes van Essence erg fijn lakken, ze zijn wat breder, maar niet té breed. GBB is compleet dekkend met twee dunne lagen lak.

I really like the new brushes by Essence, they are wide, but not too wide! GBB is completely opaque with just 2 thin coats of polish.

Zijn jullie al bekend met glassfleck finishes? / Are you already familiar with glassfleck finishes?

11 opmerkingen:

 1. Ik vind Gorgeous Bling Bling zo mooi! Staat je ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi lakje, perfect voor de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur heb ik vorige week ook gekocht. Leek mee een mooi herfstkleurtje. Binnenkort maar eens gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, wat gaaf! Ik ben altijd wel fan van rood, maar vind dat veel rood een beetje (sorry dat ik het zeg) hoerig rood is, deze totaal niet! zeker aanschaffen dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha geeft niet, er zijn er meer die zo denken. Persoonlijk kan ik wel een portie 'hoerig' rood op mijn nagels dragen haha! Maar dan wel met een leuke nailart oid. Vind zelf een combinatie van rood en zwart altijd erg mooi!

   Verwijderen
 5. Oh, deze heb ik ook volgens mij, van mijn moeder gekregen, maar nog niet gebruikt. Ziet er prachtig uit en die "glassplinters" erin vind ik wel apart.
  Je maakt de laatste tijd wel vaak een uitzondering voor bruine lakjes haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snel eens gebruiken dus! Haha begint inderdaad op te vallen he met de bruine lakjes! De aparte bruine en lichte bruine/beige lakjes begin ik meer te waarderen. De echte donkerbruine creme lakjes vind ik nog steeds verschrikkelijk. Ben zelf ook meer van de felle kleuren op mijn nagels, hou niet van dat donkere en sombere!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations