donderdag 13 september 2012

Instagram #22

Vorige week liet ik al weten dat we een kleine kitten op gingen halen. Dus maak je borst maar nat voor een Instagram editie met véél kittenfoto's! Uiteraard komen er ook nog wat andere dingetjes voorbij van mijn week! Mocht je me willen volgen via Instagram: sylvia_nailartcreations!

Last week I already told you that this week we got a new kitty. So prepare for a lot of kittypictures! Ofcourse other things too ;-). If you want to follow me on Instagram: sylvia_nailartcreations.

Donderdagmiddag heb ik nog even een lekker middagje vrij gehad. Het weer was prima dus we zijn wezen wandelen in Bloemendaal. Zie hier het 'kopje van Bloemendaal'.

Last thursday I had a day off, the weather was nice so we went for a walk at Bloemendaal city. This picture is the head of Bloemendaal!

Voordat we het katje konden ophalen was het voor mij eerst nog tijd voor een dagje school. Pff 2 uur rekenen over het land van Okt. Ik begrijp nu inderdaad dat het voor kinderen lastig is iets onbekends te leren... 

Before we could get the kitty I had college. 2 Hours match college filled with the 'land of Okt'. Well now I do understand how hard it is for children to learn something new.

Vrijdagmiddag was het dan tijd om de kleine doerak op te halen. Wat een kopje hè, hier zit ie nog lief in zijn reismandje onderweg naar huis!

After college it was finally time to get the cat! What a sweet kitty, we were on our way home on this picture.

En toen vooral héél veel knuffelen! Het schatje heeft zo'n rot verleden dat hij nu flink verwend wordt, heerlijk ook dat hij ook écht van knuffelen houdt. Zo'n verschil met mijn eigen kat thuis!

And lots of cuddling! This cuty had a bad past, so it's time to give him some love! Lucky me this cat loves cuddling, much better than my own cat (Blacky) at home!

Na een lang weekend knuffelen was het dinsdag toch echt weer tijd om aan het werk te gaan. De stripers van Max (Action) lagen al een tijd op mij te wachten dus tijd om te reviewen!

After a long weekend filled with cuddling it was time to get back at work again. These Max stripers were waiting for me all long time. Review time!

De bakjes stripers zijn nu ook helemaal uitgezocht! Hierboven alle stripers die ik op dit moment nog over heb. Dit zijn echt de stripers die nog goed werken en vloeibaar zijn. Sommige stripers heb ik zelf gemaakt maar ik heb er denk ik ook een stuk of 8 weggegooid. Ik ben ontzettend blij met het resultaat zo, tijd om ze te gebruiken!

Finally clear with sorting out my stripers! Above are my baskets with stripers, these are all perfect. I sorted out my old ones, cleaned some and made some new ones. Others were a disaster with bend brushes so I threw those one away. I think I threw like 8 stripers. I'm very happy with everything which is left now. Time to use them!

En weer even knuffelen. Heerlijk dat zo'n klein katje in slaap valt in je armen, dit is zo'n lief en cute gezicht!

And time to cuddle again! Love how this little man falls asleep in my arms. He looks so sweet!

Toen ik weer thuis kwam... Kreeg ik van Blacky 'the angry face'. De kleine boef hierboven woont in een soort van 'second home' voor mij. Blacky is dus nog steeds de kat die gewoon thuis woont. Ze mag me nog steeds niet en háát mijn knuffels hihi.

When I went back home.. Blacky gave me 'the angry face'. The little man above lives in my kind of second home. Blacky lives with me at my own home, and she still doesn't like me or my cuddles.

Woensdag middag ben ik nog even snel bij de Action geweest om nog een doosje stripers te halen. Daar hadden ze ook sieraden in de aanbieding voor €0,50, er zaten een aantal superleuke kettingen bij dus ik nam bovenstaande mee. Ik draag buiten oorbellen weinig sieraden, maar kettingen vind ik juist wel weer leuk om dagelijks te wisselen. Leuke aanvulling dus!

Wednesday I went back at the Action to buy some more Max stripers. They've also a discount on jewelry. Everything was just €0,50. I bought above necklaces! I don't wear much jewelry (except earrings) but I do like to switch necklaces daily. 

Zo zag mijn week er zo'n beetje uit! De afgelopen week heb ik vooral veel college vrije dagen gehad. Helaas zal dat volgende week een stuk minder zijn!

This is how my week looks like! I've had a lot of college free days last week, unfortunately next week this will be a lot less!

5 opmerkingen:

 1. Die kop van Blacky haha...godzijdank heb ik altijd huisdieren gehad die van knuffelen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja erg he? Ik vind het zo jammer dat Blacky het zo haat om een knuffel te krijgen. Als ik alleen al naar haar kijk rent ze weg!

   Verwijderen
 2. Het land van okt.... Vreselijk!
  Leuke foto's en je nieuwe kitten is soo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat land van okt is echt een drama ja.. Wie dat ooit bedacht heeft! Ben zelf ook helemaal gek op die kleine boef, het is zo'n schatje!

   Verwijderen
 3. Ja dat vraag ik me ook af, Het heeft ook totaal geen nut :P Je kitten doet me denken aan me overleden kat, en nu de kittens die er op de tuin rondlopen zooo lief!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations