dinsdag 4 september 2012

Gastreview Jennifer: Arganolie

Toen ik zelf de Arganolie aan het testen was, zocht ik twee dames die samen met mij deze olie wilden testen en hun eigen mening wilde delen. Vandaag is het de beurt aan de tweede dame, hieronder kun je de review van Jennifer vinden! Klik hier voor mijn review van de Arganolie.

Voorstellen:

Mijn naam is Jennifer Elshof en ik ben 17 jaar oud. Ik zit nu op het ROC Mondriaan en doe de opleiding onderwijsassistent. Dit word mijn 2de jaar en het eerste jaar waarin ik een heel jaar 2,5 dag stage moet lopen! Onwijs leuk maar dat betekent wel… minder tijd voor mijn grootste hobby: nail-art. Door het werk wat ik doe (tomaten plukken) zijn mijn nagels behoorlijk afgetakeld (eigenlijk zijn ze nooit goed geweest) zoals je op de foto’s hieronder kunt zien zijn ze er behoorlijk slecht aan toe. Mijn nagels zijn ontzettend dun, breken snel af, scheuren onwijs veel, ik kan ze dubbelklappen en tot overmaat van ramp heb ik ook nog eens hele lelijke nagelriemen!

Toen ik het artikel las van de Arganolie wist ik niet hoe snel ik moest mailen! Ik was dan ook ontzettend blij te horen dat ik één van de testers mocht zijn, en ja hoor een aantal dagen later viel het pakketje met de Arganolie bij mij op de mat. Diezelfde avond ben ik de olie nog gaan testen, ik draaide de dop open maar MAN wat een geur komt daar vanaf zeg. Nu moet ik zeggen dat ik niet goed tegen geurtjes kan hoor dus wie weet ben ik een ongelofelijke aansteller. Afijn, mijn nagels ingesmeerd en gaan slapen, de volgende dag wooh mijn nagelriemen zagen er een stuk verzorgder uit! Helaas stootte ik die dag keihard mijn middelvinger waardoor hij helaas scheurde… (hier kun je goed zien dat mijn nagelriemen al een stuk zijn opgeknapt).

Helaas zijn mijn nagels nog steeds (na 10 dagen tijd) aan het scheuren en breken. Ik heb ze een aantal keren moeten knippen en vijlen. Mijn nagelriemen zien er wel veel verzorgder uit. Mijn stage is weer begonnen (groep 1-2) waardoor ik weer veel knutsel, met lijm werk etc. Natuurlijk is dit ook niet goed voor mijn nagels. Na 14 dagen zien mijn nagels er zo uit:

Mijn nagelriemen: wat een verschil met 2 weken geleden! Oke oke, op mijn ringvinger na maar ik kon het niet laten. Ik ben al met al erg te spreken over dit product, niet zozeer voor wat het doet met mijn nagels maar zeker wel met mijn nagelriemen. Ook is de olie erg zuinig in gebruik ik heb een flesje van 20 ml waarvan de helft nog niet eens op is! Ja, ik ben zeer te spreken over dit product en zou het mensen met slechte nagelriemen zeker aanraden!

Lieve Jennifer, ontzettend bedankt voor de leuke review! Helaas zijn jouw nagels er niet heel sterk van geworden, maar gelukkig kunnen we wel een duidelijk verschil zien met je nagelriemen!

Op dit moment is de Arganolie verkrijgbaar voor een lagere prijs bij www.arganwinkel.nl. Klik hier om een flesje te bestellen. Je betaald €29,95 voor een fles van 100 ml.

Met de kortingscode: SM2BLOG krijgen jullie 20% korting op een fles arganolie van de arganwinkel! Een fles arganolie kost dan maar €23,96! Met 100ml kun je minimaal 6 maanden tot een jaar vooruit, dit ligt een beetje aan hoe vaak en waarvoor je de olie precies gaat gebruiken. Mocht je het alleen gebruiken voor je nagels dan kun je er zeker een jaar mee voort, waarschijnlijk zelfs langer!

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik gebruik de olie zelf ook nog en ik vind het echt een heerlijk product. ik heb zelf echt stevigere nagels! Bijna geen scheurtjes meer en er breekt ook bijna niets af! De geur ben ik zelfs lekker gaan vinden ruiken nu haha!

   Verwijderen
 2. Ik heb gehoord van een professional nail artist dat het minder goed is voor je nagels om ze te knippen je nagels zijn als je ze onder een microscoop in zou zoomen net een bakstenen muur wat er gebeurd met een muur en jou nagels is precies het zelfde als je ze knip

  er komen barsten en scheuren dus vijl je nagels !

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations