dinsdag 25 september 2012

Nieuwe Winnaar Fogan - Nr 02

Helaas heeft de winnaar van de Fogan lak zich niet op tijd gemeld. Helaas pindakaas! Dit betekend voor de andere dames dat ik opnieuw jullie namen in de machine gestopt heb en dat jullie dus weer een kans maken!

Gefeliciteerd Lucy Beugeling-Ramos! Jij bent de nieuwe winnaar!

Graag ontvang ik graag voor zaterdag 29-09-2012 je adresgegevens, je kunt deze mailen naar: nailartcreationsblog@gmail.com! Ik zorg er dan voor dat de lak zo snel mogelijk naar jou toe komt, als het even meezit heb je hem dan dit weekend nog in huis! 

De lak wordt netjes en veilig verpakt, wanneer het pakketje verzonden is, ligt de verantwoordelijkheid in de handen van PostNL.Ik ben helaas niet aansprakelijk voor fouten die PostNL maakt. Uiteraard ga ik er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat PostNl niets kan slopen ;-).

Veel plezier met je nieuwe lakje!

4 opmerkingen:

  1. Oh wat gaaf!! En ik had het helemaal niet gezien...
    Ik stuur mijn gegevens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Lucy,

    Dat is ook toevallig, van harte gefeliciteerd dan ook meteen! Het pakketje is al op de bus. Met wat geluk heb je hem dan maandag of dinsdag binnen, ligt er een beetje aan hoe snel de post is!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations