dinsdag 4 september 2012

Catrice - ASHley

Op de valreep laat ik toch nog even snel een lakje van Catrice zien die verdwijnt uit het assortiment. In sommige filialen zal dit lakje helaas niet meer te verkrijgen zijn, maar misschien bij andere filialen wel! Wanneer ze de lak wel nog hebben, kun je hem ook meteen scoren met 50% korting!

Today I'm showing you the last polish by Catrice which is discontinued from their assortment. Some of the stores don't sell this polish anymore, other stores will. Pay attention: If you find this polish in one of the stores, you can buy it with 50% discount!

Ik heb het nu over het lakje ASHley. ASHley is een grijze lak met crème finish. Als ik heel eerlijk ben vind ik persoonlijk de kleur wat saai, maar de kleur is wel leuk als basis voor een nailart, dit ga ik jullie morgen laten zien!


I'm talking about ASHley! ASHley is a grey polish with a cream finish. When I'm honest I think this colour is a little bit boring just as a manicure. This grey colour would be fun for a nailart, tomorrow I will show a simple nailart with ASHley!

Wat wel een voordeel aan dit lakje is, is de dekking. Dit lakje dekt namelijk al prima met 1 laagje lak. Ik heb zelf op bovenstaande swatches 2 dunne laagjes aangebracht.

A big advantage of this polish is it's coverage. This polish is completely opaque with just 1 layer! I used 2 thin layers on above swatches.

Wat vinden jullie van grijze nagellak? / What do you think about grey nailpolishes?

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kleurtje! En wat fijn dat deze zo lekker goed dekt :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en ideaal als basis onder een nailart :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb voor morgen inderdaad een nailart met dit lakje als basis!

   Verwijderen
 3. Deze heb ik zelf niet maar ik vind hem Indd wat saai.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat je helemaal gelijk hebt! Het is inderdaad een pracht lak als basis voor een nailart! Fijn dat ik deze review heb gelezen want ik zat zelf ook te twijfelen of ik deze lak zou gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als basis voor een nailart zou ik hem ook wel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations