donderdag 11 oktober 2012

Instagram #26

Het is weer donderdagochtend dus tijd voor een nieuwe Instagram post! Deze week heb ik de hele week stageweek gehad, dus niet zo heel veel tijd over voor andere dingen, maar toch heb ik weer wat leuke foto's voor jullie op een rijtje gezet! Kijken jullie mee naar mijn week?

It's thursday morning, which means: a new instagram post! This week it's been a busy week on my intern, so I haven't had much time to do other things. Although it was pretty busy I'll show you some pictures of my week today! Have fun!

Aangezien het deze week kinderboekenweek is, gaan we natuurlijk ook leuke dingen knutselen! Het thema is Hallo Wereld en we zijn eigenlijk een beetje begonnen bij Nederland. Wat is er nou typische voor Nederland dan tulpen?

Last week at my intern we started with the theme Hello World. We started in the Netherlands, so what's more typical for us then tulips?

Nieuwsgierige kat! Mijn tas en vooral oorbellen zijn erg interessant voor de kat!


Curious cat! Especially my bag and my earrings are very interesting!

In het weekend heb ik samen met mijn zus cakejes gemaakt en versierd met marsepein. Erg leuk om te doen!

This weekend I made some decorated cakes with my sister. Lots of fun to do!

Had ik al gezegd dat sokken ook errrrrrg leuk zijn? 

Did I mention socks? How much fun are socks!

Alweer begonnen met het derde deel uit de 50 tinten serie!

Just started the third book of the 50 shades triology.

Naast tulpen zijn we in de klas ook begonnen met het maken van een oerwoud! De twee palmbomen staan er alvast!

We aren't just making tulips, we're making a jungle too! The first 2 palmtrees are ready!

Met deze roze themaweek probeer ik weer zoveel mogelijk lakken te gebruiken die ik een tijdje niet gebruikt hebt. Ik ontdekte La femme Beauty - Pink cream opnieuw, wat een prachtige lak is het toch!

With this pink themeweek I'm trying to use as many pink colours I have. I discovered La Femme Beauty - Pink cream again! Such a beauty!

Gezellig samen tv kijken. Heerlijk met een vrij middagje!

Watching television together. Lovely on a free noon!

8 opmerkingen:

 1. What is your IG name? - mine is @cats_n_nails
  I think we would get along great LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. My instagram name is: sylvia_nailartcreations I will search and follow you on instagram!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Haha ja leuk he! Ben echt gek op die kleine boef, het is zo'n schatje!

   Verwijderen
 3. Hallo wereld wereld de wereld is van mij er is ruimte zat dus kom er lekker bij :-P Geweldig!

  En super leuk dat jullie een oerwoud maken heb ik ook met de kids gedaan! Het boek droppie en djamilla's jurk passen daar erg leuk bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Jennifer,

  Haha neeee niet dat liedje! Die kids zijn helemaal gek van dat nummer, de tekst en het dansje kennen ze al uit hun hoofd!
  Ik heb vanmiddag de vaas met tulpen met ze afgeknutseld, vonden ze ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik moet het alleen echt even zeggen. Hou in gedachte dat ik je blog onwijs leuk vindt en dat ik dit echt bedoel als opbouwende kritiek.
  Wat ik echt gewoon even kwijt moet is dat de Engelse vertalingen die je steeds geeft echt dramatisch slecht zijn. Ik weet niet of je dit schrijft of via een vertaalprogramma vertaalt, maar ik stel voor dat je of een cursus engels neemt of een ander vertaalprogramma zoekt. Er staan echt simpele basis fouten in en en hele hoop grammaticale fouten. Zo staat er als vertaling voor derde thirth... en dat is toch echt third. Ik weet dat de Engelse tekst een manier is om ook buitenlandse lezers te benaderen., maar ik denk dat je met zulke vertalingen eerder een beetje voor paal staat. Ik zou het of geheel weglaten of echt een stuk verbeteren. Door de vele fouten doet het echt af aan de rest van je blog.

  Ik hoop dat je hiermee wat gaat doen.

  Liefs renée

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Renee,

  Je mag best kritiek geven hoor. Ik schrijf het Engels er niet bij om buitenlandse lezers te benaderen, maar juist om zelf de Engelse taal te blijven oefenen. Wanneer er dan ook fouten in staan vind ik het erg fijn wanneer je mij hierop wijst! Over third heb je helemaal gelijk, ik heb third verward met fifth, welke dan wel weer met th is. De tekst wordt dus niet met translate vertaald aangezien daar vaak al geen lopende zinnen meer uitkomen. Ik probeer het Engels op de meest simpele manier te omschrijven zodat het nog een beetje leesbaar blijft. Ik begrijp dat de grammatica niet altijd correct is, ik probeer hier in het Nederlands meer tijd aan te besteden aangezien het grootste deel Nederlandse bezoekers zijn. De Nederlandse bezoekers lezen het Engels sowieso niet, misschien dat ik binnenkort overswitch en een tool neerzet voor google translate zodat de eventuele buitenlandse bezoekers de Nederlandse taal zelf met de dramatische vertaling van google kunnen vertalen. Het vertalen kost ook behoorlijk wat tijd en zit er al een tijdje over te denken om het Engels weg te laten, ik heb veel dingen al aangepast naar het Nederlands (zoals de about me op de Blogger pagina).
  Opbouwende kritiek is verder altijd welkom, dus ik ga er wel iets mee proberen te doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations