donderdag 11 oktober 2012

Pink Nailartweek: Day 5

Vandaag de vijfde dag van deze roze nailartweek! Zijn jullie al een beetje 'roze' ziek ;-)? Nee? Mooi! Er komen namelijk met dit artikel nog 3 dagen roze nailarts online!

Today the fifth day of this pink nailartweek! Are you already tired of all that pink? No? Good! With today there are still 3 days remaining!

De afgelopen 4 dagen waren allemaal handgemaakte nailarts! Om het wat af te wisselen vandaag een gestempelde nailart! Ik ben begonnen met La Femme Beauty - Pink Cream als basis, dit lakje heb je vanmorgen ook al even gezien in de Instagram post!


The last 4 days were all handmade nailart! To keep it fun for everyone I have a stamping nailart for you today! I started with La Femme Beauty - Pink Cream, you've already seen this nailart on the Instagram post this morning!

Ik heb een plate van Essence gebruikt voor deze nailart. Het ronde motiefje heb ik meerdere malen gestempeld op mijn nagels. Ik heb gestempeld met een lichte roze lak.

I've used a stampingplate by Essence. This round image is on one of them, I've stamped the image multiple times on my nails with a light pink nailpolish.

Ik heb dit keer geen echte stempellak gebruikt, maar een gewone nagellak! Ik probeer een beetje uit te zoeken welke lakken wel en niet stempelen, hier wil ik dan ook wat aparte artikels voor maken. Ik moet alleen nog even bedenken hoe ik dit wil gaan doen, per kleur, per merk? Wat vinden jullie? Ik heb hier trouwens gestempeld met Color Club - Vintage Couture!

This time I haven't used a stampingpolish, this time I've used a regular nailpolish to stamp with! I'm trying to figure out which polishes stamp and which not, I want to make some posts about this but I'm not sure how. Shall I do it with colours or brands? What do you think? For this nailart I've stamped with Color Club - Vintage Couture.

Vinden jullie het leuk om binnenkort wat artikels te zien verschijnen met de normale nagellakken waarmee je kunt stempelen? Hoe zie jij dit het liefst? Laat het me even weten en dan ga ik er iets mee doen!

Are you interested in some articles with regular nailpolish which you can stamp with? Tell me if you would like it and how you want to see it!

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations