maandag 22 oktober 2012

Fogan - Nr 11

Vandaag ga ik jullie weer een ander lakje van Fogan laten zien. Er zijn al meerdere lakken van Fogan voorbij gekomen, de een is helemaal geweldig, de ander weer wat minder. Mocht je de andere lakken van Fogan terug willen zien die ik tot nu toe geswatcht heb, kun je hier klikken!

Nr 11 is een paars lakje van. Het lakje heeft een metallic finish en lakt wat streperig. Het aanbrengen van dit lakje was nog niet zo makkelijk, het kwastje uit dit lakje heeft namelijk een nogal aparte vorm.


Zoals je kunt zien heeft het kwastje een aparte bocht. Dit lakt niet bepaald handig dus het was even goed zoeken hoe ik dit kwastje goed kon gebruiken. Het feit dat dit kwastje nogal vreemd is, betekend niet dat alle lakken dit hebben. Waarschijnlijk is dit gewoon een productiefoutje geweest en hebben de andere lakken wel een gewoon kwastje!

Het lakje is in eerste instantie vrij sheer. Bij het aanbrengen van één laagje zit er nog amper kleur op je nagels, daarbij moet je dus ook wat dikkere laagjes gebruiken dan je normaal gewend bent. Door de dikkere laagjes duurt het ook wat langer voordat de lak helemaal droog is.

Ik heb uiteindelijk 3 vrij dikke lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat. De kleur vind ik zelf wel mooi. Dit lakje doet me een beetje denken aan nfu oh- nr 115, misschien is het leuk om deze lakjes eens met elkaar te vergelijken?

Wat vinden jullie van de nagellakken van Fogan?

2 opmerkingen:

  1. Mooi lakje! Het is wel een uniek kleurtje:) Hoeveel Fogan lakjes blijven we nog zien? Hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Myfantasicnails,

    Euh, ik heb er nog 1 geloof ik hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations