dinsdag 16 oktober 2012

Essence Breaking Dawn Part 2 Limited Edition

De meeste meiden die de Twilight saga volgen zijn inmiddels wel op de hoogte dat de laatste film, Breaking Dawn part 2 in november uitkomt! Nu heeft Essence daar heel slim op ingespeeld, in november komt Essence namelijk met een Limited Edition speciaal voor de laatste film! Breaking Dawn part 2.

Essence


Team Edward en team Jacob zijn er klaar voor – het is eindelijk zover! De grote finale van de populaire Twilight Saga is binnenkort in de bioscoop te aanschouwen. Vampieren en weerwolven bundelen voor de laatste keer hun krachten om te vechten tegen het kwaad. essence presenteert precies op tijd voor de lancering van de film de officiële make-up collectie voor BREAKING DAWN – Part 2. Met mysterieuze kleuren van de dageraad, fantastische glanspigmenten maar ook donkere, dramatische effecten en bloedrode producten voor lippen en wangen: essence biedt ware vampierkracht voor alle meiden – until the break of dawn….

Jacob's Protection

Oeh pretty! Het eerste lakje is een donkerblauwe lak. Nachtblauw zoals Essence dit zelf noemt. Dit lakje heet Jacob's Protection.

Alice Had A Vision - Again


Het tweede lakje is echt een kleur voor mij! Mooi donkerpaars, perfect voor de donkere dagen. Het lakje heet Alice had a vision - Again. Erg leuke naam!

A Piece Of Forever
 Het derde lakje is een goudkleurig lakje. A Piece of Forever vind ik zelf niet echt een naam die mij meteen aan Breaking Dawn zou moeten denken, maar ik ben wel erg benieuwd naar de lak zelf!

Edward's Love
Het laatste lakje uit deze collectie is Edward's Love. Een zwarte lak met zilveren shimmer zo te zien. Dit laatste lakje vind ik een beetje jammer. Twee jaar geleden heeft Essence al eerder een LE geïnspireerd op Twilight uitgebracht en ook daar zat zo'n zwarte lak in. Wie weet is de lak in real life toch nog iets anders dan op de foto's. We zullen het zien!



Deze speciale trend edition essence make-up collectie voor THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

in de maand november 2012 en bij Kruidvat in België. De consumentenadviesprijs voor deze lakken is €1,99 per stuk.
  
Wat vinden jullie van deze Limited Edition? Ik ben zelf enthousiast en ga dan ook zeker kijken voor deze collectie. Vooral Alice Had a Vision - Again en Jacob's protection lijken mij erg mooi!

11 opmerkingen:

  1. Ze zien er heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, ik ga zeker even kijken of het wat is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook! Ben benieuwd of ze net zo mooi zijn als ze lijken!

      Verwijderen
  3. Ik wil sowieso Jacob's Protection en Alice had a vision - again hebben! :D Ik ga ze in de gaten houden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die 2 vind ik zelf ook de mooiste! Vind alleen het laatste lakje wat tegenvallen, maar goed!

      Verwijderen
  4. Koop ik 't liefst allemaal behalve de goudgele!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb trouwens de eerste 3 gehaald, ze zijn het zeker waard(ze lakken alleen wat dik, dat wel)! Alleen Edward's Love vond ik toch te simpel. Ik heb al te veel zwart-met-(zilveren)glitters lakjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik was vandaag bij onze Kruidvat, helaas hadden ze alleen Edwards love, heb m ook gekocht en het is niet echt iets bijzonders.
    Hopelijk kan ik de andere binnenkort ook vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Robin,
    Ik heb tot nu toe alle lakken behalve alice had a vision - again. Helaas de mooiste uit de collectie niet kunnen vinden. Ben wel steeds kruidvat in kruidvat uit, maar helaas is hij overal uitverkocht! Heb gister a piece of forever geprobeerd en ondanks dat hij hier simpel lijkt is het wel echt een heel mooi lakje!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations