dinsdag 9 oktober 2012

Pink Nailartweek: Day 3

Dag 3 van deze roze nailartweek heeft weer een klein pink ribbon accentje! Kijk je mee naar deze roze nailart? 

Day 3 of this nailartweek had a tiny bit of Pink Ribbon in it too! Click on read more to learn more about this nailart!

Dit keer heb ik een roze gradiënt gemaakt met wat glitters! Als basislak heb ik Max - Pink Diamonds gebruikt, deze heb ik afgewerk met een matte topcoat van de hema.


This time a pink gradiënt with glitters! For the basecolour I've used Max - Pink Diamonds, I finished it up with a matt topcoat by Hema.

De helft van de nagel heb ik met Golden Rose - Nr 04 gelakt, dit is een roze holografische nagellak. Toen dit compleet droog was heb ik met Essence - Copper'ize me de tips van de nagels gelakt.

I've polishes half of my nail with Golden Rose - Nr 04, this is a pink holo polish. When this was dry I've polished the tips of my nails with Essence - Copper'ize me.

De laatste foto is met flits gemaakt. Op de ringvingers heb ik het roze strikje van Pink Ribbon gemaakt. Mocht je dit niet willen kun je natuurlijk ook gewoon de gradiënt zo houden! Het pink ribbon logo is gemaakt met de donkerroze striper van Max. 

This last pic is made with flash. On my ringfingers I added the Pink Ribbon. If you don't want that pink ribbon you can leave the nailart as a gradiënt. The pink ribbon is made with a dark pink striper by Max.

Wat vinden jullie van de nailartweek tot nu toe? / What do you think about this nailart week so far?

5 opmerkingen:

 1. Hardstikke leuk! Vind dit wel de mooiste tot nu toe :) Simpel en mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi!
  Ik vind deze ook de mooiste tot nu toe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze tot nu toe ook het mooist. Maar als ik het goed begrijp zit er dus onder de glitter 2 kleuren roze? Wat je dan wat vervaagd hebt ofzo? En als dat zo is hoe vervaag je dat dan netjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Vivian,

  Ik heb 1 kleur roze gebruikt (pink diamonds), hieroverheen heb ik een matte topcoat aangebracht waardoor de lak mat wordt. Daaroverheen heb ik twee verschillende glitterlakjes aangebracht! Je kunt ervoor kiezen om wat lak op een sponsje te doen en dit op de nagel te sponzen. Ik was hier zelf even te lui voor en heb gewoon wat lak op de tips van mijn nagels met het kwastje van de lak aangebracht, wanneer je meteen de andere laag aanbrengt mengen de lakken een beetje met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie combinatie. Erg leuK!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations