donderdag 25 oktober 2012

Catrice - Berry Bazaar (Caramé)

Wanneer jullie mij op facebook volgen hebben jullie vorige week misschien een berichtje voorbij zien komen dat ik de lijst met nagellakken weer heb geupdate! In deze lijst staan alle nagellakken die ik heb en wanneer er een artikel over geschreven is, de link naar dit artikel!

Nu kwam ik tijdens het updaten van de lijst achter dat ik ontzettend veel lakken heb waarvan nog geen swatches online staan, het leek mij leuk om stukje bij beetje de lijst een beetje bij te vullen en zo dus af en toe een wat ouder lakje te laten zien!


 Het eerste lakje is een lakje van Catrice genaamd Berry Bazaar. Dit lakje komt uit de Caramé collectie welke verscheen in de zomer van 2010. De naam zegt het al een beetje, het is een berry lakje met een crème finish. Wist je trouwens dat dit lakje ook goed stempelt? In 2010 heb ik hem eens gebruikt om mee te stempelen in een nailart. De nailart kun je hier terugzien!

Het eerste laagje is vrij sheer. Ik heb twee lagen lak aangebracht. Na twee lagen zag je heel lichtjes hier en daar nog mijn eigen nagel door de lak heen maar dit vond ik zelf niet storend. 

Hebben jullie ook nog lakjes uit hele oude limited editions van Catrice of Essence?

5 opmerkingen:

 1. Twee jaar geleden wist ik niet eens van het bestaan van Catrice af:p Jammer want het is een mooi lakje!!:) Goeie foto's ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That's a really pretty nail polish color and your nails are so beautiful! Amazing job! =]]

  Leslie ~ www.girlysbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Myfantasticnails,
  Ja raar hè! Hoe snel de tijd wel niet gaat! Bedankt voor het compliment! Nu de zon er niet meer is en ik bijna alleen maar 's avonds de tijd heb moet ik een beetje improviseren om mooie foto's te maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations