zondag 28 oktober 2012

Nailart: 5 Halloweendesigns

Woensdag 31 oktober is het officieel Halloween! In Nederland doen we nog niet veel tijdens Halloween, het begint overigens wel steeds populairder te worden, erg leuk! De aankomende dagen zal ik een aantal Halloween nailarts laten zien en ik ga vandaag beginnen met de nagels van mijn zus. 

Mijn zus wilde graag in Halloweenstijl, maar kon niet kiezen uit een aantal verschillende designs welke ik gemaakt had op een nagelwiel. Uiteindelijk hebben alle 5  de nagels dus een ander design gekregen! Kijk je mee?

 Hier kun je de vier designs op de nagels al zien. Kleine Frankensteins, een heksenhoed, spookjes, een spinnenweb en op de duimen (zijn hier niet te zien) creepy ogen. 


Wijsvinger: Een Spinnenweb. Ik ben begonnen met een zwarte basislak: La Femme Beauty - Ebony. Daaroverheen heb ik met een witte striper van Max de spinnenweb getekend. 

Middelvinger: Een donkerblauwe nacht met ronddwalende spookjes. Dit design is gebaseerd op de nailart die ik maakte tijdens de 31 day nail challenge Supernatural. De basiskleur is hier Zoya - Ibiza. Daaroverheen heb ik met een witte striper de spookjes gemaakt en met een zwarte striper de oogjes/mondjes.

Ringvinger: Een heksenhoed. De basiskleur van deze nagel is oranje. De nagel is gelakt met Paris Memories - Nr 216. De heksenhoed is gemaakt met een zwarte striper van Max. De witte band is gemaakt met een witte striper van Max.

Pink: Kleine Frankensteins. De basiskleur van deze nailart is Safari - Green. Daaroverheen heb ik met een zwarte striper van Max het haar, het mondje en de oogjes gemaakt. De oogjes zijn het makkelijkst te maken met een dottingtool.

Als laatst natuurlijk de duimen!

Duimen: Creepy ogen! Deze nailart ben ik begonnen met een witte basiskleur. La femme beauty - White. Daaroverheen heb ik met een groene striper en een dottingtool het buitenste rondje gekleurd. Met een zwarte striper nog een rondje daarin en uiteindelijk met een witte striper en een dottingtool nog een klein stipje. Daaromheen heb ik met een rode striper van Max de adertjes getekend. 

Zo dat waren in één klap een aantal leuke Halloweendesigns! Uiteraard zullen er de aankomende dagen nog een aantal nailarts en tutorials voorbij komen in Halloweenstijl!

Happy Halloween!

1 opmerking:

  1. Super leuk, ik pik er misschien wel een paar van jou. Dinsdag wil ik mijn nagels in Halloween stijl doen. 2 dagen vind ik wel genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations