woensdag 10 oktober 2012

Pink Nailartweek: Day 4

We zijn alweer op dag 4 van de nailartweek, dus alweer op de helft! Time flies when you're having fun! 

It's already day 4 of this nailartweek, so we're half way! Time flies when you're having fun!

Roze lakken heb ik genoeg in mijn stash, toch vind ik het steeds een uitdagend iets leuks en nieuws te zoeken tussen de lakken die ik al heb! Dit keer vond ik La Femme Beauty - Silky Pink, een roze metallic lak, dit is meteen de basiskleur voor deze nailart!


Pink polishes.. Yes I have enough of them, but everytime when I want to use a pink one, I'm searching for something special. I found La Femme Beauty - Silky Pink in my stash, a pink metallic nailpolish, have it for a long time, but never used it! It's the basecolour for today's nailart.

Toen de basiskleur compleet droog was heb ik met een witte striper van Max 3 lijntjes op mijn nagels getrokken. Schuin van boven naar onder. De witte lijntjes heb ik wat dunner gemaakt, het gaat natuurlijk om het roze!

When the basecolour completely dried, I took a white striper by Max. I painted three thin lines on my nails, I painted the lines oblique. Make sure to paint the white lines thin, it's all about the pink in this nailart!
Vervolgens heb ik de donkerroze striper van Max weer gebruikt. Ook hier heb ik drie schuine lijnen getekend. De roze lijnen heb ik dikker gemaakt, dit zodat het roze in deze nailart beter opvalt! Ik heb op deze manier geprobeerd extra accent op de roze lijntjes te leggen!

Up next I've used the dark pink striper by Max again. I painted another three oblique stripes with this striper. I made the dark pink lines thicker, it's all about the pink! I did this on purpose so there is more accent on the pink!

Wat vinden jullie van dag 4? / What's your opinion about day 4?

4 opmerkingen:

 1. Mooi, redelijk simpel maar wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi gedaan! Ik vind je header ook prachtig! Ben je blog gaan volgen met bloglovin, hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het lieve compliment! Ik heb net ook even op jouw blog gekeken, ook erg leuk. Jij hebt er ook meteen een nieuwe volger bij!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations