zaterdag 13 oktober 2012

Pink Nailartweek: Day 7

Vandaag de laatste dag van deze roze nailartweek. Voor deze dag wilde ik iets leuks met rhinestones doen, zo gezegd zo gedaan. Kijken jullie mee?

Today it's the last day of this nailart week. I wanted to create something with pink rhinestones for this last day. Are you curious yet?

Ik ben begonnen met een mooie roze basislak. Dit is Essence - Vip Appeal. Het lakje is al behoorlijk oud en hij komt ook uit de oude colour&go collectie, maar lakt verder nog prima! Ik kan er de laatste tijd echt van genieten om weer wat oudere lakjes uit de kast te trekken en te gebruiken!


I started with a nice pink base. This is Essence - Vip Appeal. Vip appeal is a polish from the old colour&go collection, but it still applies fine. Lately I can really enjoy the using of older nailpolishes!

Op alle nagels, behalve op de ringvingers heb ik een full nail stempel gebruikt. Deze stempel komt van Konad plate - M65. De stempel is wat te klein voor mijn nagels dus ik heb hem dubbel gestempeld. Ook hier heb ik gestempeld met Color Club - Vintage Couture.

I stamped a full nail image on all my nails except my ringfingers. This full nail stamp is from Konad plate - M65. The stamp is a little bit too short for my nails, so I stamped it twice. I've stamped with Color Club - Vintage Couture.

De ringvingers hebben tot nu toe enkel nog een kleurtje. Ik heb gezocht naar roze rhinestones om te gebruiken. Ik heb de roze rhinestones in de vorm van het logo van Pink Ribbon aangebracht op mijn nagels. Voor het aanbrengen van rhinestones gebruik ik zelf wat nagellijm, op deze manier blijven rhinestones gemakkelijk dik een week zitten!

So far my ringfingers just have a colour on them. I've searched for pink rhinestones to use on my nails. I've glued the rhinestones on my nails in the shape of a ribbon. I always use nailglue to stick rhinestones with, they last for a week on my nails!

Wat vonden jullie van deze nailartweek? / Did you enjoy this nailartweek?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations