woensdag 3 oktober 2012

Nailart: Thunder!

Lunar Eclipse was vorig jaar één van mijn favoriete nagellakken! Na een tijdje niet gedragen te hebben trok Lunar Eclipse toch weer mijn aandacht! Na drie dagen de lak zonder nailart gedragen te hebben vond ik het tijd worden voor een leuke nailart! Kijken jullie mee naar de nailart op Orly - Lunar Eclipse?

Lunar Eclipse was my favourite polish last year. I haven't used it for a while but it got my attention a while ago. I decided to wear it again, I wore it three days without nailart. After three days I decided to make some nailart on top of it. Curious for the nailart on top of Orly - Lunar Eclipse

Lunar Eclipse doet mij heel erg denken aan de nacht. Een vriend van mij kwam op het idee om een bliksem nailart te maken. Dus zo gezegd, zo gedaan!


Lunar Eclipse made me think about night. A friend of mine told me: why not make a thunder nailart? Well indeed, why not!

Na drie dagen dragen merkte ik pas op dat ik de bliksemschichten op mijn pinknagel de andere kant op gemaakt hebt. Achteraf ziet het er wel lollig uit. De bliksemschichten heb ik gemaakt met een striper van Fogan. Helaas dekte deze niet geweldig waardoor ik twee keer over het lijntje heen moest.

After wearing this nailart for three days, I noticed that I turned the thunder on my pink. Well it looks funny right now. I made the thunder with a striper by Fogan. Unfortunately I had to paint the thunder twice because of the poor coverage.

Verder heb ik de nailart opgeleukt met wat witte en rode stipjes. Beide zijn gemaakt met stripers van Max.

I painted some extra dots to finish this nailart. I used a white and red striper by Max.

Orly - Lunar Eclipse is verkrijgbaar bij www.enchantra.com, de Max stripers komen bij de Action vandaan. Stripers van Fogan zijn te verkrijgen op www.fogan.nl

Orly - Lunar Eclipse is available at www.enchantra.com, the max stripers are from Action. Stripers from Fogan are available at www.fogan.nl 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations