woensdag 23 oktober 2013

[Gelnagels] Herfst Met Uilen Nailart

Vandaag heb ik voor jullie een superleuke nailart die gemaakt is met het thema herfst! Leuke herfstkleuren, bomen en natuurlijk niet te missen: uiltjes!

De basis van deze nailart bestaat uit verschillende kleuren. Zo op de foto's lijk je enkel bruin te zien, maar.... er zitten veel meer kleuren in verwerkt! Als basis gebruikte ik de bruine shimmerlak nr 03 van de hema.Met een propje folie bracht ik een lichte gradiƫnt aan met oranje en een donkere bruine nagellak. Dit zie je eigenlijk alleen wanneer je de nagels echt van dichtbij bekijkt! Vervolgens gebruike ik acrylverf en nagellak om de nailart te maken.

Met een zwarte acrylverf en een penseel tekende ik de kale bomen op de nagels en de takjes waar de uiltjes op zitten. De uiltjes zelf maakte ik met een donkerbruine nagellak en een dottingtool. Het maken van de uiltjes is een beetje priegelen, mocht het niet zo klein lukken kun je er ook voor kiezen om een uil over de gehele nagel te maken zoals ik hier en hier al eerder deed.

Hebben jullie al een herfstnailart gemaakt? Voor meer herfstinspiratie kun je ook de vorige nailart nog eens bekijken!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations