dinsdag 8 oktober 2013

[Pedicure] French Flower Nailart

Zomer of winter, net zoals vingernagels vind ik dat teennagels er ook gewoon altijd netjes en verzorgd uit horen te zien. De laatste tijd ben ik helemaal into de nailart op mijn teennagels, het blijft gewoon heerlijk zo'n 6 weken zitten!

Dit keer probeerde ik voor het eerst een french manicure uit op mijn teennagels. Ik haalde de vorige nailart eraf en gaf mijn nagels een pedicure. Dit betekend dus dat het randje van de french manicure allemaal gesmokkeld is stiekem. Door de pedicure zit er geen lengte meer aan de nagels waardoor de french eigenlijk gemaakt wordt op het nagelbed.


De french manicure maakte ik met een groene suede nagellak van Yes Love en een klein penseel. Doordat de nagels van tenen een stuk kleiner zijn is het gebruiken van een penseel wel erg handig! 

Op mijn grote tenen maakte ik met wat stripers een klein bloemetje in de hoek om de nailart een klein beetje een extra touch te geven. Met wit, bruin en geel maakte ik deze bloemen. De rest van de teennagels heb ik subtiel gehouden met enkel de french manicure. Een makkelijk te maken nailart die er tegelijkertijd wel heel verzorgd uitziet!

Doen jullie in de winter nog iets met de teennagels of sla jij ze dan over? 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, heel creatief gedaan!
    In de winter lak ik ze wel, maar meestal in een kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit! Ik lak ze in de winter eigenlijk nooit. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations