vrijdag 18 oktober 2013

Essence - Not Punky Nor Funky (Be Loud)

Op dit moment ligt de limited edition 'Be Loud' van Essence nog steeds in de winkels. De nagellakken uit deze editie vielen mij eigenlijk nogal tegen, ik heb er ook geen enkele meegenomen op de glitterlak na! De glitterlak 'Not Punky Nor Funk' (NPNF) trok mijn aandacht en deze ging wel mee!Ik swatchte NPNF over een zalmkleurige sheer lak van Catrice. De swatches van deze lak apart komen er binnenkort ook nog aan! NPNR is een multiglitterlak met fijne glitters, grove glitters en staafjes in verschillende kleuren.

De glitters laten zich vrij gemakkelijk verspreiden. De lak heeft wel een sheer basis welke inhoudt dat deze lak gedragen dient te worden over een andere kleur (tenzij je het natuurlijk mooi vind om je eigen nagels op de achtergrond te zien!). Door de multiglitter zal deze glitterlak leuk staan over allerlei verschillende kleuren. Leuk om eens mee te gaan experimenteren dus!

Welke combinatie met NPNF lijkt jullie het mooist? 

4 opmerkingen:

 1. Met deze glitter lak kan je eindeloos combineren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi lakje, deze ga ik zeker en vast ook nog proberen te scoren :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja deze is super he! Ik heb uit deze LE ook niet alles gekocht, maar die topper is echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations