woensdag 2 oktober 2013

[Gelnagels] Striping Tape Nailart

Mijn moeders nagels moesten hoognodig weer opgevuld worden! Dit keer had zij geen inspiratie qua nailart dus kreeg ik de volle vrijheid om mij uit te leven. Heerlijk! Dit keer wilde ik uittesten hoe striping tape zou zitten verwerkt in gel. Striping tape ziet er mooi uit, maar zo los op je eigen nagels overleefd het net aan 2-3 dagen. Zonde, want het is best een karwei om dit mooi op je nagels te krijgen!

Ik koos dit keer voor een kleur die eigenlijk weinig gedragen wordt: Groen! Groen wordt eigenlijk een beetje onderschat qua nagellak, het oogt ontzettend mooi en staat goed op je nagels. Ze moest eerst even slikken, maar bij het zien van het resultaat was ze er toch wel erg blij mee!


Ik heb de nailart van milky wit laten lopen naar donkergroen. De bovenste laag is wit gelakt met M Nailpolish - Nr 03. De tweede rand lakje ik met een lichte groene lak van Essence en de laatste donkergroene rand met een lak van Catrice. 

Als laatste heb ik tussen de drie gekleurde randen een zilveren striping tape aangebracht. Je knipt steeds een stukje tape op maat en plakt dit recht op de nagel. Het is even passen en meten en het kost wat tijd, maar het resultaat mag er zijn! Ik vind het resultaat erg leuk geworden en een voordeel van het verwerken in gel is dat dit gewoon minimaal 2 weken mooi blijft zitten! Veel beter dan striping tape op een natuurlijke nagel die er binnen een aantal dagen afvalt!

Wat vinden jullie van deze groene nailart? Zouden jullie het zelf aandurven, groen op je nagels? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations