donderdag 3 oktober 2013

Instagram #40

Goedemorgen allemaal! Ook op deze donderdagochtend weer een nieuwe editie van de Instagram post! Maak je maar klaar voor véél foto's van Verschoortje! Mocht je alle foto's willen zien kun je mij uiteraard volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations. Helaas ivm internet uitval komt er vandaag maar één post online, volgende week gewoon weer de standaard twee!

Mijn kleine kroeldoosie! Op sommige dagen (stagedagen vooral) heb ik het zo druk dat ik Verschoor soms een aantal dagen niet zie. Als ik er dan weer ben komt ie weer even heerlijk bij me kroelen!


En als ie niet op schoot ligt, ligt hij wel lief te slapen naast me op de bank. Kijk dat koppie nou!

De nailart op mijn teennagels na +/- 6 weken! De nailart zat nog perfect maar was gewoon écht teveel uitgegroeid!

Vrijdagmiddag hebben we een ritje Purmerend gemaakt om een hamsterkooi af te leveren voor de hamsteropvang. Wij hebben al jaren geen hamsters meer maar hadden nog wel de benodigdheden, deze hebben we nu dus gesponsord aan de opvang! Ondertussen bij een vriendin met haar kattenbende gekroeld, hierboven Tijger, een enorme stoere kater!

Maar mijn eigen moppie is natuurlijk de liefste/schattigste/stoerste ;-)

Omdat de nailart op mijn tenen enorm uitgegroeid was, was het hoog tijd voor iets nieuws! Voor het eerst een french manicure uitgeprobeerd op mijn tenen, het is dan wel geen zomer meer maar ik vind nette teennagels iets voor zowel zomer als winter. Hier komt overigens nog een apart artikel over!

De afgelopen weken weer wat leuke nieuwe lakken gescoord! Vooral van Essie - Leading Lady wordt dankbaar gebruik gemaakt onder de klanten in de salon!

Slaapkoppie! Katten doen echt niet meer dan slapen, eten, kattenbak en af en toe wat spelen haha.

Deze week heb ik echt een hele hoop mooie nagels mogen zetten. Helaas niet overal foto's van gemaakt, maar de leukste zijn vastgelegd!

Voor deze week echt de állerlaatste foto's van Verschoor haha. Hierbij sluit ik ook meteen de Instagram post af, dit keer een iets langere post om het een beetje goed te maken dat er vandaag maar één artikel online komt!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations