donderdag 10 oktober 2013

Instagram #41

Alweer een week voorbij, de tijd vliegt! Hoog tijd voor weer een nieuwe editie van de Instagram post!

De foto is niet zo heel duidelijk, maar na echt een jaar geen horloge gedragen te hebben vond ik bij de Action een heel leuk horloge! Ik moet er nog even aan wennen aangezien hij een stuk groter is dan mijn vorige, maar hij is zó leuk! :)


4 Oktober was het natuurlijk....! Juist dierendag! Ik heb alle beestjes bij elkaar in een foto verwerkt, alle 4 de mafkezen bij elkaar ;-).

Blacky als een opgevouwen propje op haar 'troon'. Beest had gister een gekke bui waarin ze mij opeens lief vond en gemeen tegen anderen deed haha!

Mn 4 nieuwe pupa lakjes die ik gratis kon halen met de facebookactie! De actie viel mij eigenlijk best tegen, 2 keer terug naar de winkel gegaan omdat de winkel in eerste instantie helemaal geen nagellakken had. Vervolgens hadden ze er maar een paar waaruit ik kon kiezen, niet echt hele interessante kleuren eigenlijk... Maar toch, het zijn weer gratis lakjes dus we moeten een gegeven paard niet in de bek kijken!

Psst, kleine preview van de nailart die binnenkort online komt!

Altijd een steuntje nodig...

Zaterdag was het open dag bij het dierenasiel in Zaandam (welke overigens écht slecht georganiseerd was). In het asiel spotte ik deze stoere kater met één oog. Het is dat ik al katten heb want deze man veroverde echt mijn hart! Mocht jij hem nou een huisje willen geven neem dan even contact op met het dierenasiel van Zaandam!

Als laatste nog wat gezette nageltjes. Jup dit keer geen aparte foto's van Verschoortje helaas. Ik heb een superdrukke week gehad waardoor ik weinig tijd heb om even langs Verschoor te gaan. Maar uiteraard komen er volgende week weer volop Verschoor foto's! 

Fijne dag verder! Jullie nog plannen voor het weekend? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations