maandag 28 oktober 2013

[Tutorial] Step by Step Halloween Moonlight NailartZoals beloofd vandaag de tutorial hoe je zelf de Halloween Moonlight nailart kunt maken! Ik zou zeggen kijk vooral naar de foto's, pak je spulletjes erbij en ga lekker aan de gang!

Wat heb je nodig?
- Donkere basislak (ik gebruikte een zwarte uit de Twilight LE van Essence)
- Oranje, lichter oranje, gele nagellak
- Zwarte,gele en witte acrylverf (of nagellak)
- Penseel
- eventueel glow in the dark wanneer je dat leuk vind!Je begint met het lakken van de complete nagel in een basiskleur. Donkere kleuren zijn het mooist ivm het afsteken van de maan tegen de achtergrond. Je kunt er ook voor kiezen om de complete nagel als maan te voorzien. Sla dan deze stap over.

Met witte acrylverf (of nagellak) maak je de omtrek van de maan. Mocht je je gehele nagel als maan willen maak je dus je hele nagel wit!

Vervolgens ga je de maan inkleuren. Dit doe je in drie stappen. De omlijning voorzie je van een donkere oranje kleur, hoe meer je naar binnen werkt, hoe lichter de kleur wordt. Ik lakte vervolgens met een glow in de dark topcoat over de maan heen. Deze stap kun je ook weglaten maar dit geeft de nagels in het donker gewoon een extraatje!

Voor het maken van de figuren heb je wel wat inzicht en ervaring nodig. Je begint met het tekenen van de omtrek en deze kleur je vervolgens in met zwarte acrylverf of nagellak.

Met een gele acrylverf breng je de laatste details aan. De oogjes van de kat, de lichtjes in the haunted mansion en de verlichting in de Jack 'O lantern.

Zo krijg je uiteindelijk de nailart! Mocht je al die verschillende figuren nou te moeilijk vinden, kies dan één simpel design uit die je zeker weten kunt maken en teken deze voor de manen. Hetzelfde effect alleen een wat simpelere versie!

Succes met nailarten! De aankomende dagen komen nog meer Halloween nailarts online!!
Neem ook eens een kijkje bij de Halloween nailarts van de afgelopen jaren: 

- Halloweennails 2011
- Glamorous Frankensteins
Lappenpop
Jack Skeletons 2010
- 5 Halloweendesigns

 

 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations