vrijdag 25 oktober 2013

Orly - Glam Rock

Een tijdje geleden moest ik weer een pot nieuwe gel voor in de salon bestellen. In dezelfde webshop hadden ze op dat moment een leuke aanbieding met Orly lakken voor rond de €3,-. De nagellakken van Orly zijn normaal gesproken meer richting de €10 dus ik besloot een leuke lak mee te bestellen!

Ik koos voor de lak Glam Rock. Deze lakken hebben een mooie suede finish en kunnen eventueel ook glanzend gemaakt worden met een gewone topcoat. Maar juist het iets mattige effect vind ik hetgeen wat deze lak juist speciaal maakt!


Normaal ben ik niet zo van de bruine lakken, maar deze weet ik toch wel te waarderen. Ik heb er zelfs al een leuke nailart op gemaakt die jullie binnenkort kunnen bewonderen!

Glam Rock droogt supersnel op, een erg fijn voordeel. Zo heb je ook niet perse een sneldrogende topcoat nodig. Op de swatches hierboven gebruikte ik 2 laagjes lak voor een dekkend resultaat.

Wat vinden jullie van de suede finishes? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations