maandag 7 oktober 2013

Hema - Nr 04 (Diamond)

Ik heb eigenlijk altijd een haat aan bruine nagellakken gehad. Ik vond het mij niet mooi staan en iedere keer kreeg ik zo'n bweeeh dit moet eraf gevoel bij bruin! Totdat ik laatst van mijn zus een lakje van de Hema cadeau kreeg, whoehoe, een bruine lak die mij staat en die ik mooi vind!

Dit is nr 04 een lak uit de 'diamond' lijn, voorheen stond er voorop de flesjes 'brilliant with diamond powder'. Ik geloof dat deze collectie inmiddels compleet vervangen is, wel zijn ze nog te vinden in kortingsbakken, hier vond mijn zus de mijne ook!


Nr 04 is een hele warme bruine kleur. De lak heeft een mooie gouden shimmer in haar finish waardoor het niet zo'n compleet bruin geheel wordt!

De applicatie is erg fijn en brengt gemakkelijk aan. De lak is dekkend met 2 dunne laagjes. Hierboven nog een uitvergroting van de mooie shimmers in deze lak!

Hebben jullie ook een haat aan een bepaalde kleur nagellak? 

3 opmerkingen:

 1. Haha ik vind dit eigenlijk ook wel een heel mooie kleur!
  Haat aan een bepaalde kleur nagellak? Uuwh zwart denk ik, die heb ik niet eens.. alhoewel wel een met glitters ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! Ik heb eigenlijk aan geen enkele kleur nagellak haat, al draag ik vrijwel nooit knalgroen ofzo. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een mooie kleur!, Ik heb zelf niet echt een kleur nagellak die ik haat maar grijs of bepaalde tinten oranje spreken me minder aan Xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations