donderdag 17 oktober 2013

Instagram #42

Vorige week misten veel van jullie de foto's van Verschoor. Deze week ga ik het weer helemaal met jullie goedmaken. Voila, een heleboel kittypics! Enjoy! Mocht je alle foto's willen bekijken die ik tot nu toe gepost heb, dan kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreationsAls ik dan na een tijdje Verschoor weer kom knuffelen is meneer altijd een beetje beledigd wanneer ik eerst nog even iets op de computer moet doen. Het liefst wil hij dan bovenop de laptop gaan liggen. Dit keer nam hij nog genoegen met mijn schoot!

Blacky had een ontdeugende bui en klom in de kast. Vervolgens gooide ze ook meteen alles eruit. Het was gewoon te lachwekkend om geen foto te maken haha!

Halloween in het huis en Halloween in de salon! Kan serieus al bijna niet wachten tot Kerst, dat vind ik zo'n gezellige tijd!

Op de bovenste foto lag Verschoor héérlijk en vooral uitgebreid op schoot te slapen. Dit doet hij overigens alleen wanneer zijn andere baasje er niet is. Die verkiest ie toch nog steeds boven mij haha!

Afgelopen weekend kwam mijn zus met het idee om een keer een nailartworkshop met haar en met mijn moeder te gaan doen. Aangezien er op vrijdagavond niets te beleven was zijn we de hele avond aan de slag gegaan. Heerlijk een hele avond lekker zitten spelen met lak! Hierboven de resultaten van links mijn moeder en rechts mijn zus!

Stamper lag afgelopen week heerlijk tegen dr knuffeltje aan. Beest lijkt serieus wel zwanger op deze foto! Mag hopen dat de cavia niets geks gedaan heeft, anders hebben we binnenkort kovia'tjes of canijntjes ;-).

Setjes met Saffron lakken bij de Action! Deze week komt er nog een artikeltje aan!

OPI Shatters voor €2,99 bij de Big Bazar!

Deze week had ik al mijn nagels weer een flink stuk korter gemaakt. Stoot ik daarna toch mijn wijsvinger -.-'! Hele freaky scheur precies in het midden dus ik dacht hoppa, laagje gel erover en hij blijft wel even zitten. Stoot ik hem de volgende dag weer!! Zucht nu zijn mijn nagels dus nogmaals de helft korter!

Kitty was having so much fun here!

Cutie! 

Kom je na anderhalve week stage weer eens op school, beginnen ze meteen met een brandoefening. Bweh.. 20 min heeft het geduurd haha!

Prins heerlijk lekker bovenop het dekbed slapen!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations