vrijdag 4 oktober 2013

NYC - Aqua Mystic

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over een andere foil explosion nagellak van NYC die ik persoonlijk niet zo mooi bij mij vond staan. Poging twee! Dit keer swatchte ik Aqua Mystic uit de foil explosion lijn voor jullie!

Aqua Mystic is een blauwe nagellak met de foil finish. Een foil finish komt dicht in de buurt van een metallic finish en is vaak wat streperig. Nu is het positieve aan deze lak in ieder geval dat hij niet streept!


Het kwastje van deze lak is vrij lang en smal, ik vind dit zelf erg fijn lakken! De kleur van de lak zelf is héél koel. Ik vind hem zelf dan ook niet zo heel mooi bij mijn huid staan, de lak maakt mij erg bleek!

De lak dekt verder prima met 2 laagjes. De vorige kleur stond mij helaas ook al niet zo mooi, misschien dat het een beetje door de combinatie van koele kleuren/foil finish komt!

Hebben jullie dat ook wel eens met een nagellak dat je het gevoel hebt dat de kleur je niet staat? 

3 opmerkingen:

  1. Wat is ook alweer de prijs van deze mooierd? :)
    Ik snap trouwens jouw ding over dat bleke wel, heb er zelf gelukkig niet zo vaak last van :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations