maandag 14 oktober 2013

Essence - Hey Nude! (Sparkle Sand Effect)

De eerste sparkle sand effect nagellak die ik van Essence uitprobeerde, beviel mij prima! Ik ging dus op zoektocht naar de overige twee sparkle sand lakjes! Uiteindelijk kon ik helaas enkel nog de nude variant vinden, de zwarte was overal uitverkocht.

Hey Nude! is de nude variant van de sparkle sand effect lakken. Je hebt een rode, nude en zwarte. De sparkle sand effect geeft een wat korrelig gevoel op de nagel. Je moet er dus wel tegen kunnen (of er gewoon even aan wennen). Maar het is wel weer eens iets anders!


Het eerste wat mij opviel is de dekking. De dekking van deze lak is overduidelijk minder dan die van de rode. Dat betekend wel meteen dat deze lak wel bruikbaar is over andere kleuren heen, wat het effect misschien wel weer leuker maakt?

De lak brengt verder soepel aan. Op de swatches hierboven bracht ik twee laagjes aan, wie weet dekt deze lak wel goed met drie laagjes. Ik vond de lichte vnl (zichtbare nagel) niet storend en heb ik hem zo gelaten. 

Wie heeft deze lak al eens over een andere kleur uitgeprobeerd? 

4 opmerkingen:

 1. Over een andere lak doen is een goed idee! Ga het straks meteen proberen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag dat Beautyill dat had gedaan! Ze had hem over een mint lak gedaan :) Erg mooi! Ik ga het ook eens uitproberen met andere kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vreemd bij mij dekte hij in tweelaagjes helemaal, nou zijn mijn nagels wel een stuk korter waardoor die smilelijn niet zo afsteekt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad de reden waarom hij bij kortere nagels wel met 2 laagjes dekt. Je hebt dan geen opzichtige witte rand die door de lak heen schijnt!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations