woensdag 30 oktober 2013

[Nailart] Bloody Dracula!

Natuurlijk konden mijn eigen nagels ook niet achterblijven! Ook op mijn eigen nagels maakte ik dit jaar weer een leuke Halloween nailart. Dit keer gebaseerd op.... Dracula!!

Dit jaar wilde ik wat bloederigs, zo liet ik mij inspireren op de tanden van dracula! Zo gezegd zo gedaan! Ik begon met het lakken van mijn nagels in twee kleuren. De helft een rode basis, de andere een witte basis.


Op de nagels met een witte basis maakte ik bloed wat omlaag drupt. Het bloed maakte ik met rode nagellak en gewoon een penseel en dottingtool. Dit maak je gewoon een beetje op gevoel, als het er maar een beetje op lijkt!

Op de nagels met een rode basis maakte ik met zwarte acrylverf eerst de binnenkant van de mond. Dit laat je goed drogen voordat je verder gaat...
Met witte acrylverf en een penseel tekende ik de tanden, ook deze weer goed laten drogen! Als laatste tekende ik wat bloed op de punten van de tanden!


Geen lieve, maar een bloederige Halloween nailart voor mij dit jaar! Voor meer Inspiratie kun je de artikelen van de afgelopen dagen nog eens terugkijken en de nailarts die ik de voorgaande jaren maakte:

- Halloweennails 2011
- Glamorous Frankensteins
Lappenpop
Jack Skeletons 2010
- 5 Halloweendesigns

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations