zaterdag 24 mei 2014

P2 Sandstyle - Lovesome

P2 is een merk waar ik al tijden ontzettend nieuwsgierig naar was! Helaas is het merk enkel in Duitsland verkrijgbaar en woon ik niet bepaald op de grens. Een aantal webshops verkopen ook P2, maar dan wel voor de driedubbele prijs dan dat deze in Duitsland kosten. 

Lovesome is een donkerroze kleurtje met een liquid sand effect. Het merk P2 is vooral bekend geworden door de gave sandstyle lakjes die zij in het assortiment hebben zitten!


In Lovesome zie je hier en daar een gouden schittering. Vooral in het zonnetje is dit lakje prachtig! De lak brengt erg fijn aan en lakt prima. Ja ik ben wel gecharmeerd van het merk P2!

Lovesome dekt met twee dunne laagjes. Ik heb dit lakje zo ongeveer 4 dagen op mijn nagels gehad voordat de boel echt flink ging chippen. Over dit lakje kun je het beste geen topcoat gebruiken, dit verpest het effect een beetje. Dat betekend natuurlijk ook wel dat je iets minder lang kunt genieten van de lak!

Wat vinden jullie van Lovesome? 

6 opmerkingen:

 1. Die gouden shimmer is echt fantastisch! Hou daar zo van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie nagellak, jammer dat het moeilijk verkrijgbaar is. De kleur is echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het de moeite waard vind kun je hem online bestellen bij www.enchantra.eu. Anders eens rondvragen of er iemand binnenkort naar Duitsland gaat, daar heb ik ook tijden op gewacht hihi!

   Verwijderen
 3. Ik heb deze lak ook! Vind hem erg fijn. Ik heb hem een keer besteld bij Enchantra, ik weet niet meer voor hoeveel maar het was echt niet duur. max 3 euro denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enchantra verkoop ze inderdaad ook. Daar zijn de lakken €3,95 per stuk, maar daar komt natuurlijk wel ook verzendkosten nog bij. In Duitsland kosten deze lakken zo'n €1,55!

   Verwijderen
 4. Ik heb er echt veel van P2 en vind ze echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations