vrijdag 23 mei 2014

[Review] Academy Of Colour Nagellakken

In de meivakantie is mijn (pleeg)pa een weekje naar Duitsland op vakantie geweest. Ik heb toen heerlijk een weekje op Verschoor gepast, als bedankje kwam hij thuis met een hele lading nagellak! Onder andere deze academy of colour nagellakken. Superbenieuwd ben ik de lakjes gaan swatchen!

De lakjes hebben helaas geen echte namen of nummers. Op de stickertjes staat enkel de kleur (green, red, black etc). Wat wel erg leuk is, dat in het dekseltje van de lakjes een potje met rhinestones verwerkt is!

Rood
Het eerste lakje is een felrode crème lak. Het lakje dekt behoorlijk goed met twee laagjes. Wanneer je goed kijkt zie je hier en daar nog mijn nagels door de lak heen, maar niet storend. Over dit lakje maakte ik de leuke 'Another brick in the wall' nailart!

Neon Groen
Dit lakje vind ik echt ontzettend gaaf! Een felle neon groene nagellak! Ook deze lak dekt vrij goed met twee laagjes. Wanneer je dit kleurtje feller wilt dan is een witte basis eronder ook geschikt.

Roze
Het derde lakje is een roze lak met een crème finish. Een vrolijk kleurtje die wederom prima dekt met twee laagjes.

Zwart
Als laatste een zwart lakje met crème finish. Een kleur die echt onmisbaar is in mijn stash! Dit lakje dekt prima met maar één laagje. Wel droogt dit kleurtje iets matter op waardoor een topcoat wel een must is. In combinatie met de rode rhinestones uit het dopje gaat dit echt een gave combo worden!

Conclusie: Ontzettende leuke en goede lakjes! De rhinestones in het dopje zijn een leuke bijkomstigheid en kun je combineren met de kleuren of een leuke nailart. Ik weet niet precies waar deze lakken vandaan komen en wat de kosten hiervan zijn. Misschien dat je met wat googlen iets wijzer wordt. Ik geloof dat ze uit een supermarkt uit Duitsland komen, welke durf ik niet te zeggen!

Welke van deze vier kleuren vind jij het leukst? Ik ben echt weg van die neon groene, zo gaaf!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee met die rhinestones erbij! De neon groene springt er echt uit, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk idee he! Dat merken daar niet eerder op gekomen zijn ook!

   Verwijderen
 2. Ligt het aan mij of dekken de lakken zo slecht? Op zich het roze kleurtje is wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dekking valt opzich wel mee! Mijn camera laat de lakken sheerder lijken dan ze zijn helaas! De zwarte dekt top met 1 laagje. De neongroene dekt t minst goed, maar dat is vaak met neon kleuren zo!

   Verwijderen
 3. Vind de roze wel erg leuk! Vind de dekking wel iets jammer. Ik had toch voor 3 lagen gekozen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De rode en felgroene kunnen een derde laagje gebruiken. De zwarte dekt met 1 laag en de roze prima met 2. Door het tegenlicht heeft mijn camera de lakken wat sheerder gemaakt helaas!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations