donderdag 8 mei 2014

Instagram #19

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een nieuwe editie van het persoonlijke artikel, foto's welke ik de afgelopen week gemaakt heb en online plaatste via Instagram. Je kunt mij natuurlijk via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

Mijn inmiddels niet zo kleine boefje! Ik heb echt een heerlijk weekje gehad vol met knuffels, stiekem mis ik het nu wel een beetje hoor. Gewoon 's avonds op bank ploffen en dan lekker met een kat kroelen.


Vorige week nog even heel snel geshopt. De shoplog staat inmiddels al een tijdje online!

Het laatste avondje dat ik alleen met Verschoor was. Ik heb me echt kapot gelachen toen zijn andere baasje weer thuis kwam. Ik had zelf verwacht dat hij enorm blij zou zijn, maar meneer was nog best pissed ook haha!

Nails en nog meer nails! Weer erg leuke nageltjes gemaakt deze week!

Jaaa ik ben weer all natural! Weten jullie nog dat een tijdje geleden ik mijn wijsvingernagel en middelvingernagel brak? Ik heb ongeveer 1,5 maand met twee gelnagels gelopen. Deze heb ik er deze week afgehaald en voila, all natural again! Voor degenen die denken dat van kunstnagels de natuurlijke nagel zacht wordt: Mijn nagels zijn nog net zo hard als ze daarvoor al waren!

Mijn (pleeg)pa kwam zaterdag terug uit Duitsland (Verschoor woont bij hem) en hij kwam thuis met een tas vol met nagellakjes! Superlief!! Ook een aantal lakjes van P2, ben er superblij mee!

Maar met al die nieuwe lakjes heb ik inmiddels wel echt tientallen lakjes liggen die nog geswatcht moeten worden.. Ik ben echt flink bezig inmiddels om de grote stapel iets kleiner te krijgen!

Hoe ondeugend dit beesie ook is. Je kunt nooit boos op hem worden! Hier vlak voor zat hij me steeds in mijn benen te bijten (als spel, joh.. leuk spelletje!) en vlak daarna ploft ie gewoon zo cute op schoot!

Nog even doorzetten en dan is het morgen alweer vrijdag, het weekend is in zicht! Fijne dag!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations