vrijdag 30 mei 2014

[Gelnagels] Purple Rulez!

Mijn moeder en zus zijn hebben beide eigenlijk altijd gelnagels. Ik kan leuke dingen uitproberen op hun nagels en tegelijkertijd maken zij wat reclame voor mij. Win-win! Het design van vandaag zat in mijn hoofd en probeerde ik uit op de nagels van mijn moeder!

De basis van deze nailart bestaat uit één kleur. Ik heb de kleurkeuze aan mijn moeder zelf overgelaten, zij wilde graag paars. De lak die ik hierboven gebruikt heb is een vrij oud lakje uit een LE collectie van Essence een aantal jaren geleden. 


Met een zilveren striper van Essence tekende ik het raster op de achtergrond. De zilveren striper is verkrijgbaar bij grotere Kruidvat filialen met een tweede Essence schap. Vind je de belijning wat te moeilijk om uit de hand te maken, zoek dan een stempel met raster, deze vind je vrij veel!

Met een witte nagellak en een dottingtool maakte ik de bloemetjes. Ik maakte de bloemetjes op een aantal punten waar de lijnen van het raster elkaar kruisen, maar je kunt deze ook gewoon random plaatsen. Met een zwarte lak en dottingtool maakte ik het hart in de bloem.

Wat vinden jullie van deze vrolijke nailart? 

2 opmerkingen:

  1. Best simpel maar zo mooi, en vrolijk tegelijk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wanneer je al een beetje vaardig qua nailart bent, dan is dit een piece of cake natuurlijk. Maar zou dit zelf geen simpel design noemen om mee te starten, thanks voor het compliment! :-)

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations