dinsdag 13 mei 2014

[Gelnagels] Neon Butterfly Nailart

Ondanks dat ik zelf een gave drukke nailart goed kan waarderen, vind ik de wat rustigere nailarts met een accentnagel ook erg leuk! Vandaag combineer ik een neon lakje met een leuke effect nailart op gelnagels. Kijk je mee? 

De neon lak die ik voor deze nailart gebruikte is China Glaze - Flip Flop Fantasy. De kleur zit een beetje tussen roze en koraal in en is echt mega neon. Persoonlijk vind ik de neons van China Glaze ook de beste die er zijn!


Ik bracht over alle nagels twee laagjes lak aan behalve op de ringvingers. Hier maakte ik met behulp van flip flop fantasy een french manicure als basis voor de vlinders.

Ik maakte met een zwarte striper de buitenlijnen van de vlinders. Ik heb dit gewoon uit mijn hoofd gedaan zonder voorbeeld, mocht jij die nodig hebben dan kun je de foto's uitvergroten en inzoomen op de vlinders! Ik kleurde de vleugels in met wit en bracht wat detail aan met roze. 

Wat vinden jullie van deze nailart? Vind hem zelf erg leuk geworden, voor herhaling vatbaar met misschien wel andere kleuren!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind ook erg mooi, en zeker de kleur van China Glaze spreekt me aan. Ik zou zelf ook graag daar een paar van willen. Knap hoe je dit uit de losse hand hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Chine Glaze heeft echt ontzettende mooie lakjes! Enchantra heeft nog wel eens leuke aanbiedingen met china glaze lakjes, misschien een tip om de shop in de gaten te houden!

   Verwijderen
  2. www.enchantra.com heeft op dit moment een gave aanbieding waarbij je €3,50 betaald per China Glaze lakje. Misschien heb je iets aan deze tip!

   Verwijderen
 2. Wauw, gave neon kleur! Mooie nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gave kleur he! Heb hem ook echt ontzettend vaak al gebruikt voor nailart en deze blijft mooi! Thanks voor het compliment!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations