maandag 26 mei 2014

Essence - Get The Party Started

Essence heeft een aantal ontzettende leuke nailart special effect toppers in haar assortiment. Dit zijn glitterlakjes die je als effect kunt aanbrengen over een andere kleur. Het zijn echt toppers, dus geen lakjes die je zonder een basiskleur kunt dragen. Ik bracht twee lagen roze lak aan van Academy of colours. Dit is een simpele crème lak, dit soort crème lakjes staan het mooiste onder een glitterlak.

Ik bracht twee lagen van Get The Party Started aan over de roze lak. Get The party started is een glitterlak met grove en fijne glitters. De fijne glitters zijn zilver/roze qua kleur. De grote glitters zijn roze en paars qua kleur. 

De glitters hebben een beetje hulp nodig om goed op hun plek te komen, anders heb je op sommige plekken heel veel glitter en op andere plekken niet. De combinatie van deze twee vind ik wel erg leuk staan!

Wat vinden jullie van get the party started?

3 opmerkingen:

  1. Echt een vrolijke topcoat! Ik heb hem zelf ook en draag hem het liefst over roze.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem toch wel erg leuk! Heb hem zelf niet, maar hij ziet er lekker vrolijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations