vrijdag 2 mei 2014

[Shoplog] Essence/Catrice 1+1 Actie!

Deze week begon de 1+1 gratis actie op alle nagelproducten weer bij het kruidvat. Ieder jaar zo rond Koningsdag heeft de Kruidvat een gave actie waarbij je enorm veel kunt besparen op je aankoopjes. Ik ben deze week twee keer naar het kruidvat geweest en omdat ik speciaal voor deze actie vvvcadeaubonnen gespaard had (serieus een handige tip, mocht je ooit zo'n bon krijgen, bewaar hem voor deze actie!!) kon ik veel inslaan, zonder dat mijn portemonnee daarbij pijn ging lijden ;-)! Nou... ga er lekker voor zitten met een bak thee o.i.d. het is namelijk nogal wat!Laat ik meteen maar met het meest saaie beginnen. Ieder jaar sla ik met deze actie flessen remover in. De verpakking is dit jaar overigens veranderd! De flessen kosten €1,29 per stuk, ipv 6 flessen betaalde ik er nu maar 3. Ik nam er vier met aceton mee en twee zonder. 

In Zaandam hebben wij drie filialen van het Kruidvat, maar geen enkel filiaal heeft een dubbel schap van Essence. Omdat ik flink wilde inslaan besloot ik naar Purmerend te reizen, dit filiaal heeft wel twee schappen! Ik nam als eerste 5 effect gel topcoats mee. Ben hier erg nieuwsgierig naar, binnenkort komt er een oproepje voor testers online, stay tuned! De top gels van links naar rechts: Diamond Rocks, Holographic Touch, Twinkle in purple, Glitterland en Polka Dots.

Deze collectie met Nail candies stond ook in het tweede schap. Even geen flauw idee wat dit voor lakken zijn, volgens mij iets met geur? In ieder geval trokken de lakken mijn aandacht dus deze zeven gingen ook mee. Van links naar rechts: Oh lolli lollipop, Always in my mint, Peachy keen, Sweets for the sweet, Sugar Pie-honey bunch,  Soda Pop & Candy shop en marshfellows.

Ik trok ook nog snel wat nailart spul uit het schap, hier geldt de aanbieding niet op, maar omdat ik er toch was! Een stampy setje, een losse stampy plate, een zwarte stempellak, en drie flesjes topcoat. Topcoats verdwijnen als sneeuw voor de zon bij mij!

Ik zocht nog wat losse Essence lakjes uit het schap welke ik nog niet had en daarbij één Catrice flakie lak. De lakjes van links naar rechts: Black is back, be berry now, Be my lucky star, Over the rainbow en happy end. Het lakje van Catrice is een flakie topcoat met de naam Glitterazi.

Eigenlijk ging ik vooral speciaal voor deze effect nail polishes van Essence. 14 prachtige glitterlakjes! Hierboven de eerste zeven. De namen van links naar rechts: Pixie dust, baby you're a firework, glitz&glam, skyfall, jewels in the pool, party in a bottle en blue-jeaned.

En de laatste zeven lakjes welke ik meenam uit Purmerend! De namen van links naar rechts: Heart explosion, hey mister sandman, glitterbomb, party crasher, bejeweled, laser show en flash powder. 

Omdat het filiaal in Purmerend de nieuwe LE van Catrice nog niet had, besloot ik gisteren nog even naar het filiaal in Wormerveer te gaan aangezien ik daar toch in de buurt was. In dit filiaal kocht ik de volgende lakjes. In ieder geval de complete haute future collectie hierboven! De namen van links naar rechts: Holo is the new Yolo, Never green before, iROSEdescent, galLILACxy en Gem into the future. 

Uit de gewone collectie van Catrice nam ik drie lakjes mee. Van links naar rechts: Emerald Bay, Minter Wonderland en Karl Says très chique. 

Vervolgens nam ik nog vijf nieuwe lakjes van Essence mee. De meest linkerlak, daar had ik al een flesje van, maar die is bijna helemaal leeg dus een back up! De namen van links naar rechts: Give me nude baby!, Candy love, Hello Spring!, Beijos de Brazil en Roller Coaster. 

Tot zover mijn enorme shoplog! Ik wacht eigenlijk ieder jaar altijd op deze 1+1 gratis actie omdat het enorm veel geld scheelt! Ik ga de komende tijd mijn best doen om veel van de producten te reviewen en lakken te swatchen. Sowieso de LE van Catrice komt zo snel mogelijk online zodat je zelf even kunt checken of er iets voor jou bijzit! 

Nog even speciaal voor alle Purmerendse dames die enorm veel commentaar in de winkel hadden (haha!), probeer eens al je nagels een ander kleurtje te geven joh, dan heb je in ieder geval al 20 lakjes die je gebruikt! Maak eens een nailart op je nagels, daar gebruik je sowieso al zo'n 6 à 7 kleuren voor ;-)! (op het commentaar: 'waarom zoveel, je gebruikt toch maar één kleur tegelijk'). Hebben jullie nog wat leuks meegemaakt tijdens het shoppen? Hebben jullie zelf ook flink geshopt?

14 opmerkingen:

 1. Wat heb je heerlijk geshopt zeg! Slim van je hiervoor naar een groter filiaal af te reizen. Ik ben erg benieuwd of de stempel applicator gaat werken. En Gelnagellak is super, ik gebruik nu 4 wk gelnagellak van Kiss. Mijn nagels bladerde altijd af en nu groeien ze en zijn ze sterker! Ik kijk al uit naar de swatches en NailArt creaties. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een vooruitgang die gellak! Kon het merk Kiss nog niet, zal eens gaan googlen! Heb al behoorlijk wat ideeen qua nailart dus zodra ik weer thuis ben na het weekend oppassen op Verschoor ga ik meteen aan het werk!

   Verwijderen
 2. Wauw wat heb je goed ingeslagen! Ik wacht meestal ook tot de 1+1 gratis actie, en noteer op een lijstje het hele jaar door welke lakjes ik écht wil hebben, zodat ik meteen weet welke ik moet kopen en geen andere lakjes erbij koop hihi ;)
  Mooie pastelkleuren heb je gekocht ook, ben erg benieuwd naar de swatches komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zo'n lijstje is echt slim!! Ik heb gewoon vanalles wat me mooi leek in mijn mandje gegooid. Soms wel ff fijn om gewoon alles wat je wilt in je mandje te gooien zonder dat het je teveel kost. Ik zou bijvoorbeeld nooit in 1x€90 aan producten uitgeven normaal gesproken!

   Verwijderen
 3. Wow leuke spulletjes heb je gekocht! Dat is echt handig van die vvv bonnen, heb ik ook een keer gedaan. Scheelt inderdaad heel erg veel! Al kijkt iedereen je dan wel aan van heb je geld teveel ofso haha, maar dat heb ik er wel voor over ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat had ik dus inderdaad al in de winkel! Al die oude dametjes stonden achter mij te mopperen dat ik toch maar één kleur tegelijk kon gebruiken en die cassière keek me aan met de gedachte: 'are you kidding me?', die had overduidelijk geen zin om dat allemaal aan te slaan aan de kassa!

   Verwijderen
 4. Jeetje!!! *mond valt open* Jij hebt geshopt zeg!! hahah super! Erg leuk, benieuwd naar je swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja erg he! Ik zat vanmiddag naar al die bakken te staren met het idee: pff waar moet ik beginnen!! Het gaat tijdrovend worden al die swatches, maar ik ben inmiddels begonnen! :-)

   Verwijderen
 5. Dat is pas shoppen!!!! Gaaf hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi idd! Maar is ook maar eenmalig hoor! Normaal gesproken zou mn portemonnee er niet bepaald blij mee zijn! Ik weet alvast dat ik voor volgend jaar weer bonnen ga opsparen!

   Verwijderen
 6. Wow, nagel heaven. Zitten echt super mooie lakjes bij. De effect top coat wil ik ook gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow! Jij bent flink geslaagd! Ik ben vandaag geweest en heb ook een paar lakjes gekocht, niet zoveel want ik heb al zo veel uitgegeven deze maand! Ik heb o.a. ook be berry now gekocht, ik vond het zo'n mooi kleurtje! Ik ga hem straks testen waarschijnlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik had expres deze maand weinig uitgegeven, ook had ik natuurlijk bonnen gespaard waardoor ik aan dit alles zo goed als niets voor heb betaald! Daar was mijn portemonnee erg blij mee!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations