maandag 19 mei 2014

Blue Glitter French

Vaak wanneer ik weinig tijd over heb om mijn nagels te lakken kies ik voor iets simpels. Of een easy stamping nailart of een leuke french manicure! Soms kies ik gewoon voor de witte french, maar vaak ga ik ook voor een ander kleurtje of een glitter french! Vorige week swatchte ik de glitterlakken van Miss Sporty voor jullie, zelf was ik benieuwd naar de french versie en zo maakte ik een french manicure met de blauwe glitter!

Tijdens het swatchen van Miss Sporty - 004 was ik toch lichtelijk teleurgesteld door de dekking die niet optimaal was. Wanneer je zo'n lakje bij een french manicure gebruikt en deze precies over de nagellijn laat lopen, zul je vaak niet zien dat een lak slechter dekt. (Tip!)


Ik maakte de french manicure uit de losse hand zonder sjablonen of hulplijnen. Mocht je dit niet goed kunnen, kun jij dit natuurlijk wel gewoon gebruiken! De blauwe kleur glitterde echt ontzettend mooi op mijn nagels, ondanks dat het voor mijn doen wat saai is, vond ik het wel echt mooi!

Ik heb de french manicure zo'n 4 dagen gedragen, daarna heb ik het eraf gehaald omdat de lak hier en daar chips begon te vertonen, 4 dagen voor een lakje van Miss Sporty vind ik toch best knap al! Wel heb ik de french aangebracht met twee lagen, de dekking van de kleur is echt te slecht om deze aan te brengen met één laagje!

Wat doen jullie meestal met je nagels wanneer je geen/weinig tijd hebt? Lekker kaal laten of iets simpels?

2 opmerkingen:

  1. Ah wat leuk gedaan! Met een French kan je oneindig varieren, zo leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Wil ik ook eens proberen dit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations